Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Lucid Bolt (Paradise Seeds)

  • Τύπος: 70% ίντικα – 30% σατίβα
  • Χρόνος άνθισης: 56-63 μέρες
  • Συγκομιδή εξωτερικά: μέσα Οκτωβρίου
  • Απόδοση εσωτερικά: 500 γρ/τ.μ.
  • Απόδοση εξωτερικά: 500 γρ/φυτό
  • Επίδραση: αιφνιδιαστικά δυνατή, διαυγής, φαρμακευτική
  • Γεύση/άρωμα: απαλή, αλλά γεμάτη, συγχρόνως φρουτώδης και όξινη
28,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
29-771-3
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο0
Περιγραφή

Η ποικιλία Lucid Bolt είναι μία μυστηριώδης μίξη ίντικας και σατίβας που προσφέρει ψυχαγωγική και φαρμακευτική ευχαρίστηση, μία ώθηση για τον νου και χαλάρωση στο σώμα.

Το Lucid Bolt είναι μία από τις νεότερες ποικιλίες μας, αλλά οι ρίζες της φτάνουνε μέχρι την εποχή των προγόνων ... Πρόκειται για ένα συνδυασμό αυθεντικών κλασικών ποικιλιών, σφυρηλατημένων από τους Paradise, για να παράγουν μια μυθικά θεϊκή ποικιλία – ένα φυτό δυνατό, γεροδεμένο και με μεγάλους παπάδες.

Χαρακτηρίζεται από την κυριαρχία του γονότυπου ίντικα, αλλά η κληρονομιά του γονίδιου σατίβα φέρνει διαύγεια και εστιασμό στις χαλαρωτικές ιδιότητες. Χρειάστηκε αρκετός χρόνος για να δημιουργηθεί, μέσα από πολλές γενιές διασταύρωσης μέχρι που το αποτέλεσμα ήταν ένα φυτό που είχε τις ιδιότητες που ψάχναμε στο Lucid Bolt: δύναμη και διαύγεια.

Μέσα σ'αυτό το γενετικό μίγμα προστέθηκε και μια γενετική γραμμή που προάγει τη γρήγορη και εύκολη ανάπτυξη που ανταμείβει τον καλλιεργητή με άφθονη συγκομιδή. Ξεκινώντας από τη συμπαγή κύρια κορυφή, αλλά και τα παρακλάδια του, το φυτό στάζει πλούσια ρητίνη.

Όταν καλλιεργείται εσωτερικά, το Lucid Bolt ανταποκρίνεται καλά στις καλλιεργητικές μεθόδους, εκπέμποντας ένα λουλουδάτο άρωμα που είναι τόσο έντονο, όσο είναι ευχάριστο (8 - 9 εβδομάδες ανθοφορία). Μπορεί να αφεθεί ως ένα φυτό με πολλαπλά κλαδιά ή να διαμορφωθεί με τις τεχνικές καλλιέργειας Sea of ​​Green (SOG) ή Screen of Green (SCROG), οι οποίες θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την απόδοση. Για τους εσωτερικούς καλλιεργητές συμβουλεύουμε ένα καλό φίλτρο, ιδιαίτερα με αυτή την ποικιλία, για τη διαχείριση της μυρωδιάς.

Στον κήπο, η εμπειρία της καλλιέργειάς του έχει πολλά να προσφέρει, όπως οι ξεχωριστοί ρητινώδεις παπάδες που είναι εξωτικοί για το βλέμμα του καλλιεργητή, αλλά και τέλειοι στο κόψιμό τους. Το φυτό αυτό μπορεί να μεγαλώσει σε νότιες και σε βόρειες περιοχές, αν και για τους συμπαγείς παπάδες του είναι προτιμότερες οι ξηρές περιοχές.

Από την αρχή της δημιουργίας του, το Lucid Bolt έχει επιλεχθεί από φαρμακευτικούς και ψυχαγωγικούς καταναλωτές κάνναβης. Ένας συμμετέχοντας σε φόρουμ περιγράφει το αποτέλεσμα σαν το τέλειο υβριδικό χτύπημα - αναζωογονητικό για το μυαλό και χαλαρωτικό για το σώμα. Είναι, επίσης, μία διαίτερα δημοφιλής ποικιλία στις γυναίκες του πελατολογίου μας, χάρη στην καλή της εμφάνιση και τις βοηθητικές ιδιότητες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες μιας μητέρας.

Λεπτομέρειες προϊόντος
29-771-3

Χαρακτηριστικά

Είδος
κυριαρχεί Indica
Τύπος φυτού
Φωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης
56-63 μέρες
THC %
17-21%
Τύπος Καλλιέργειας
Εσωτερική/Εξωτερική
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι
Κατασκευαστής
Paradise Seeds

Μενού

Κοινοποίηση

Ρυθμίσεις

Κώδικας QR

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος