Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Original Cheese IBL (Paradise Seeds)

  • Τύπος: 50% ίντικα – 50% σατίβα
  • Χρόνος άνθισης: 56 μέρες
  • Συγκομιδή εξωτερικά: αρχές Οκτωβρίου
  • Απόδοση εσωτερικά: 400-500 γρ/τ.μ.
  • Απόδοση εξωτερικά: 600 γρ/φυτό
  • Επίδραση: δυνατή σωματική και εγκεφαλική
  • Γεύση/άρωμα: τυρί, skunk
31,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο1
Περιγραφή

Αυτή η IBL (Inbred Line – ομομικτική γραμμή) ποικιλία προέρχεται απευθείας από την αρχική γραμμή της γενεαλογίας των προγόνων της και ανθοφορεί κοντόχοντρους παπάδες.

Το Original Cheese δεν χρειάζεται περαιτέρω συστάσεις. Πρόκειται για μια κλασική κατηγορία κάνναβης, μία αγγλική ποικιλία που έχει φέρει ένα νέο νόημα στη λέξη πικάντικο.

Αρχικά δημιουργήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο τη δεκαετία του '80 και έκανε ένα σύντομο πέρασμα στα coffeeshop του Άμστερνταμ πριν από την εισβολή του Super Skunk. Έπειτα, επέστρεψε μέσα στη δεκαετία του 1990 και φημίζεται ευρέως ότι έχει αναπτυχθεί από την ομάδα Exodus, μία θρυλική βρετανική κολλεκτίβα, φημισμένη για τα underground πάρτυ της.

Θα παρατηρήσετε ότι ονομάζουμε τη δική μας ποικιλία ως Original Cheese (IBL), γιατί είναι ακριβώς αυτό. Το 2003, μέσω της καλής τύχης και της γενναιοδωρίας μιας γνωριμίας μας στο Λονδίνο, διαπραγματευτήκαμε έναν αυθεντικό θηλυκό κλώνο Cheese. Σκοπεύαμε να το διασταυρώσουμε με άλλες ποικιλίες, αλλά στο τέλος αποφασίσαμε ότι αυτό είναι ένα κλασικό γενετικό υλικό που αξίζει να διατηρηθεί στην καθαρότερη μορφή του.

Η γενετική γραμμή είναι ισχυρή με αυτό το Cheese. Από τον αρχικό κλώνο έχουμε δημιουργήσει ένα φυτό που διατηρούσε όλες τις καλύτερες ποιότητες, με τα πρόσθετα οφέλη της ενισχυμένης σταθερότητας, της μεγαλύτερης ισχύος και της δυναμικότητας της παραγωγής. Όπως θα περίμενε ο κάθε καλλιεργητής, αυτό είναι ένα φυτό που αποδίδει σταθερά, παραδίδοντας ένα προϊόν που είναι αδιαμφισβήτητο στη μυρωδιά και τη γεύση.

Μέρος της δημοτικότητας της ποικιλίας Cheese είναι η προσαρμοστικότητά του, η οποία εξασφαλίζει τη συνέπεια όταν καλλιεργείται εσωτερικά ή εξωτερικά. Μπορείτε να αναμένετε από αυτό το φυτό ότι θα έχει μεγάλη απόδοση, με παχυλούς παπάδες που αναπτύσσονται με τρόπο που άλλες skunk ποικιλίες δεν μπορούν.

Όσον αφορά την επίδραση, μόλις μάθετε να αγαπάτε το πικάντικο άρωμα αυτής της ποικιλίας, τότε συνέχεια θα την επιζητάτε. Το Original Cheese είναι γεμάτο δύναμη, η οποία θα σας αρπάξει είτε είστε έτοιμοι, είτε όχι, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε ξεμπερδέψει με τις υποχρεώσεις σας!

Λεπτομέρειες προϊόντος

Χαρακτηριστικά

Τύπος Καλλιέργειας
Εσωτερική/Εξωτερική
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι
Είδος
Sativa/Indica
Τύπος φυτού
Φωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης
56 μέρες
CBD %
0,1%
THC %
16-20%
Κατασκευαστής
Paradise Seeds
Τύπος ποικιλίας
Skunk

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος