Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Spoetnik 1 (Paradise Seeds)

THC 18-22%
CBD <0.1%
Τύπος 90% Indica / 10% Sativa
Ανθοφορία 50-55 μέρες
Συγκομοδή Εξωτερικά Μέσα Οκτωβρίου
Απόδοση Εξωτερικά 600+ γρ/φυτό
Απόδοση Εσωτερικά 500 γρ/τμ
28,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
29-776-3
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο1
Περιγραφή

Το Spoetnik #1 είναι μία εξαιρετικά ευπροσάρμοστη και ανθεκτική ποικιλία. Η γενετική κληρονομιά αυτού του φυτού είναι αφγανική, που διασταυρώθηκε με τα ολλανδικά γονίδια, δίνοντας τις βασικές ιδιότητες που αντικατοπτρίζουν τη φήμη του ως φυτό που παράγει hash. Παλαιότερα, το hash του Spoetnik ήταν μια κορυφαία επιλογή ανάμεσα στους έμπειρους καταναλωτές των coffeeshop του Άμστερνταμ.

Η εκδοχή μας, το Spoetnik #1, είναι η παραλλαγή των Paradise σε αυτή την αυθεντική κλασική ποικιλία. Οι παπάδες του Spoetnik είναι χοντροειδείς, με με αδενικά τριχίδια που “φωτίζουν” τις κορυφές του φυτού. Είναι μία ονειρική ποικιλία για τον καλλιεργητή που θέλει να κάνει
hash από τη συγκομιδή του.

Είναι ένα δημοφιλές φυτό με καλλιεργητές σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, λόγω της αντοχής του, ικανό να αναπτυχθεί σε περιοχές και περιβάλλοντα όπου τα παράσιτα και η μούχλα θα δημιουργούσαν πρόβλημα. Σε εσωτερικό χώρο, το
Spoetnik προσαρμόζεται εύκολα σε διάφορες μεθόδους καλλιέργειας. Εξωτερικά, θα τεντώσει προς τον ανοιχτό ουρανό, καθώς θα αναζητά τις ηλιαχτίδες. Ωστόσο, η καλή του ανθεκτικότητα το καθιστά ως την κατάλληλη λύση σε υπαίθριους κήπους στις βόρειες χώρες, όπως ο Καναδάς, η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Τσεχική Δημοκρατία.

Αυτές οι εγγενείς ιδιότητες καθιστούν αυτή την ποικιλία μια εξαιρετική επιλογή για τον αρχάριο καλλιεργητή, ο οποίος μπορεί να αναμένει να καρπωθεί μια πλούσια συγκομιδή ρητινώδων παπάδων. Αυτό το φυτό μεγαλώνει λίγο αργά στην αρχή, αλλά αυτό το αντισταθμίζει με μια έκρηξη παραγωγής ανθών, γεμίζοντας τα κλαδιά και κερδίζοντας βάρος, καθώς φτάνει στην ωριμότητα.

Όπως θα περίμενε κανείς, η γεύση του Spoetnik είναι πλούσια, γήινη και χαρακτηρίζεται από τα σταφύλια και από μία μεταλλική χροιά. Παραδόξως, για ποικιλία με κυρίαρχο το γονίδιο της ίντικα, η χαλάρωση που προσφέρει και η ηρεμία, συνδυάζονται με μια αναζωογονητική αίσθηση διαλογισμού, αλλά πρόκειται επίσης για μια ποικιλία καλή για να απαλύνει κάποια συμπτώματα ασθενειών.

Λεπτομέρειες προϊόντος
29-776-3

Χαρακτηριστικά

Είδος
Sativa/Indica
Τύπος φυτού
Φωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης
8 εβδομάδες
Τύπος Καλλιέργειας
Εσωτερική/Εξωτερική
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι

Μενού

Κοινοποίηση

Ρυθμίσεις

Κώδικας QR

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος