Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Belladona (Paradise Seeds)

THC 18-22%
CBD <0.1%
Τύπος 40% Indica / 60% Sativa
Ανθοφορία 60 μέρες
Συγκομιδή Εξωτερικά Μέσα Οκτωβρίου
Απόδοση Εξωτερικά 800 γρ/φυτό
Απόδοση Εσωτερικά 450 γρ/τμ
25,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
29-777-3
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών(1)
Αγαπημένο7
Περιγραφή

Η Belladonna είναι μία από τα αρχικές ποικιλίες μας της παλιάς σχολής των γενετικών υλικών. Αυτό το κλασσικό φυτό έχει κερδίσει πολλά βραβεία και είναι τόσο δημοφιλές τώρα, όσο ήταν και όταν το παρουσιάσαμε πριν από 15 χρόνια, χάρη στον γρήγορο χρόνο της συγκομιδής του σε συνδυασμό με το άκουσμα σατίβας που προσφέρει.

Όταν κυκλοφόρησε στο τέλος της δεκαετίας του '90, έγινε γρήγορα μια κλασσική ποικιλία για τους καλλιεργητές στις ΗΠΑ, την Ισπανία και την Ολλανδία, λόγω των εμπορικών δυνατοτήτων της και των κριτικών που απέσπασε σε φόρουμ. Πρόκειται για ένα ευέλικτο φυτό που προσαρμόζεται αποτελεσματικά στα περισσότερα περιβάλλοντα και ανταμοίβει τον καλλιεργητή με ένα συνδυασμό δύναμης και απόδοσης.

Είναι ένα εξαιρετικό φυτό για καλλιέργεια και εξακολουθεί να είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους εσωτερικούς καλλιεργητές, με μια περίοδο ανθοφορίας περίπου 9 εβδομάδες. Η ευκολία της διαχείρισης και η χαρακτηριστική χαμηλή συντήρηση την καθιστούν μια καλή ποικιλία για τους αρχάριους που επιδιώκουν μια καλή συγκομιδή, αλλά και για τους έμπειρους καλλιεργητές που τους αρέσουν τα παλιά γενετικά υλικά. Τα άνθη είναι σφιχτά και το φύλλωμα δεν είναι πυκνό, δίνοντας σε αυτή την ποικιλία μια καλή φυσική άμυνα έναντι της μούχλας και των μυκήτων. Η Belladonna συνιστάται ιδιαίτερα για καλλιεργητές που προτιμούν τη μέθοδο SOG (Sea Of Green).

Aυτή η ποικιλία παραμένει η επιλογή πολλών υπαίθριων καλλιεργητών τόσο στις βόρειες, όσο και στις νότιες περιοχές. Τα πάει πολύ καλά σε θερμότερα κλίματα, όπως η Καλιφόρνια, όπου ο ήλιος τροφοδοτεί την υγιή ανάπτυξη και ήταν πολύ δημοφιλής όταν άρχισε η εκτεταμένη εξωτερική καλλιέργεια στην Ισπανία τη δεκαετία του 1990. Δεδομένου ότι αυτό το φυτό έχει δημιουργηθεί για να είναι ανθεκτικό απέναντι στη μούχλα, είναι επίσης μέσα στις προτιμήσεις πολλών καλλιεργητών σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία και η Ολλανδία.

Οι παπάδες με την επικάλυψη ρητίνης που παραδίδει η Belladonna, σχηματίζουν μία επίστρωση αδενικών τριχιδίων, τα οποία κάνουν το φυτό να είναι όμορφο και γευστικά φρουτώδες. Όσο για το αποτέλεσμα, η Belladonna προσφέρει μια ευφορία όταν καταναλώνεται και ένα άκουσμα που είναι ψυχεδελικό, προκαλώντας μια έντονη εγρήγορση στις αισθήσεις.

Λεπτομέρειες προϊόντος
29-777-3

Χαρακτηριστικά

Είδος
Sativa/Indica
Τύπος φυτού
Φωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης
9 εβδομάδες
Τύπος Καλλιέργειας
Εσωτερική/Εξωτερική
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι

Μενού

Κοινοποίηση

Ρυθμίσεις

Κώδικας QR

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος