Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Dutch Dragon (Paradise Seeds)

THC 17-21%
CBD <0.1%
Τύπος 25% Indica / 75% Sativa
Ανθοφορία 63-70 μέρες
Συγκομιδή Εξωτερικά Μέσα Οκτωβρίου
Απόδοση Εξωτερικά 1000 γρ/φυτό
Απόδοση Εσωτερικά 500 γρ/τμ
28,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
29-778-3
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών(1)
Αγαπημένο1
Περιγραφή

Η βραβευμένη ποικιλία Dutch Dragon είναι μία από τις αρχικές ποικιλίες μας και εξακολουθεί να είναι μια δημοφιλής επιλογή χάρη στο μεγάλο δυναμικό της συγκομιδής της.

Αυτό το φυτό έχει τις ρίζες του στην αφρικανική ήπειρο και οι αρχικές γενετικές γραμμές του ταξίδεψαν από τη Σουαζιλάνδη στην Ευρώπη πριν από λίγα χρόνια. Πρόκειται για ένα δυνατό φυτό με κυρίαρχο τον γονότυπο σατίβα, το οποίο έχει διασταυρωθεί με ολλανδικές ποικιλίες για να γίνει ένα αξιόπιστο φυτό με καλή απόδοση και μεγάλη ανάπτυξη.

Το Dutch Dragon έχει τους οπαδούς του στην κοινότητα των εσωτερικών καλλιεργητών. Λόγω της φυσικής τάσης του να τεντώνει προς στο φως (τεχνητό και φυσικό), αυτό το θηρίο μπορεί να είναι μια πρόκληση αν ο χώρος που μεγαλώνει είναι περιορισμένος στο ύψος, αλλά μπορεί εύκολα να το διαχειριστεί ο καλλιεργητής χρησιμοποιώντας κάποια μέθοδο καλλιέργειας. Εάν ο εσωτερικός χώρος είναι αρκετά μεγάλος, το αποτέλεσμα είναι μία γρήγορη και έντονη ανάπτυξη που αποδίδει πολύ καλές σοδειές.

Αυτή η ποικιλία είναι εξαιρετική για τον αρχάριο εξωτερικό καλλιεργητή, ειδικά για εκείνους που καλλιεργούν στο νότιο ημισφαίριο, από την Ισπανία και την Ιταλία στην Ευρώπη, αλλά και στις νότιες περιοχές των ΗΠΑ και τη Νότια Αμερική. Ένα μεσογειακό κλίμα και η ηλιοφάνεια είναι τα σωστά συστατικά για να αναπτυχθούν τα φυτά κατά το μέγιστο των δυνατοτήτων τους (έχουμε δει κάποια να γίνονται περίπου 3 μέτρα). Σε εξωτερικούς χώρους, στις βόρειες περιοχές του πλανήτη, το Dutch Dragon πρέπει να αφεθεί μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου πριν κοπεί.

Μπορείτε να περιμένετε να κερδίσετε μια αξιοπρεπή συγκομιδή (που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες, εάν το εξωτερικό περιβάλλον είναι το κατάλληλο). Η αφρικανική κληρονομιά αυτού του φυτού το εξοπλίζει με κολλώδεις κορυφές που παράγουν παχιά και γλυκά άνθη.

Προσφέρει ένα άκουσμα που φέρνει ένα μεγάλο χαμόγελο το πρωί, επιτρέποντας τη δημιουργικότητα να ρέει μέσα στην ημέρα και ενώ εξακολουθείτε να κάνετε πράγματα, αλλά αποτελεί επίσης και μία εξαίσια ποικιλία και για τη βραδινή κατανάλωση.

Λεπτομέρειες προϊόντος
29-778-3

Χαρακτηριστικά

Είδος
κυριαρχεί Sativa
Τύπος φυτού
Φωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης
10 εβδομάδες
Τύπος Καλλιέργειας
Εσωτερική/Εξωτερική
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι

Μενού

Κοινοποίηση

Ρυθμίσεις

Κώδικας QR

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος