Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Durga Mata (Paradise Seeds)

THC 18-22%
CBD <0.1%
Τύπος 90% Indica / 10% Sativa
Ανθοφορία 56 μέρες
Συγκομιδή Εξωτερικά Αρχές Οκτώβρη
Απόδοση Εξωτερικά 500 γρ/φυτό
Απόδοση Εσωτερικά 400-450 γρ/τμ
24,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
29-780-x1913
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο1
Περιγραφή

Η Durga Mata, ήταν μία από τις αρχικές φαρμακευτικές μας ποικιλίες πριν ακόμα η φαρμακευτική κάνναβη αποκτήσει την εκτίμηση που απολαμβάνει τώρα. Είναι μία βαριά ίντικα, η οποία έγινε γνωστή για τη δύναμη της χαλάρωσης που προσφέρει.

Συχνά λέγεται ότι το Durga Mata είναι ένα φυτό διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο. Αυτό οφείλεται στη διασταύρωση που το δημιούργησε. Η αρχική μητέρα αυτής της ποικιλίας ξεχώριζε μέσα από μια πληθώρα φυτών κατά την επιλογή της.

Αυτό το φυτό αποπνέει καθαρή δύναμη παρέχοντας το είδος της ευρωστίας, σταθερότητας και αξιοπιστίας που ένας καλλιεργητής αναζητάει και το τελικό αποτέλεσμα προσφέρει μια μακράς διάρκειας ξεκούραση και δεν θα σας βαρύνει.

Τα πάει πολύ καλά σε εσωτερικές καλλιέργειες (8 εβδομάδες ανθοφορία), αυτό το φυτό είναι ανθεκτικό και μπορεί να επιβιώσει χωρίς να χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή. Η γεροδεμένη και θαμνώδης μορφή του το καθιστά μια καλή επιλογή για τη μέθοδο καλλιέργειας Sea of ​​Green (SOG). Εντούτοις, λειτουργεί καλά και αν αφεθεί να αναπτυχθεί χωρίς κάποια μέθοδο ελέγχου. Η συγχωρητική φύση αυτής της ποικιλίας σημαίνει ότι είναι μία ιδανική για τους άπειρους καλλιεργητές.

Όπως θα περίμενε κανείς, το Durga Mata είναι μία καλή ποικιλία για τον εξωτερικό καλλιεργητή. Έχει μία φυσική ανθεκτικότητα απέναντι στα παράσιτα και είναι αρκετά ισχυρή για να επιβιώσει και να αναπτυχθεί χωρίς μεγάλη προσοχή. Αυτό την καθιστά ιδανικό σύντροφο για τους εξωτερικούς καλλιεργητές, αρχάριους και έμπειρους, κυρίως σε μεσογειακά κλίματα.

Ωστόσο, οι καλλιεργητές στις βόρειες περιοχές πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι πρόκειται για ένα φυτό που δεν χρειάζεται πολύ φως. Σε συνδυασμό με τη φυσική του ανθεκτικότητα, αυτές είναι οι ιδιότητες που εκτιμούν οι καλλιεργητές σε χώρες όπως η Πολωνία, η Τσεχία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Βόρεια Γαλλία.

Το Durga Mata θα σας φέρει ηρεμία, θα ξυπνήσει τον φιλόσοφο που έχετε μέσα σας και θα φέρει ένα ευχάριστο κλείσιμο στο βράδυ σας. Η επίδραση είναι σωματικά χαλαρωτική και ο καπνός είναι ιδιαίτερα αρωματικός.

Λεπτομέρειες προϊόντος
29-780-x1913

Χαρακτηριστικά

Είδος
κυριαρχεί Indica
Τύπος φυτού
Φωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης
8 εβδομάδες
Τύπος Καλλιέργειας
Εσωτερική/Εξωτερική
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος