Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Ice Cream (Paradise Seeds)

THC 18-22%
CBD <0.1%
Τύπος 60% Indica / 40% Sativa
Ανθοφορία 55-60 μέρες
Συγκομιδή Εξωτερικά Μέσα Οκτωβρίου
Απόδοση Εξωτερικά 500+ γρ/φυτό
Απόδοση Εσωτερικά 500 γρ/τμ
38,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
29-781-x1916
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο0
Περιγραφή

Μην αφήσετε το όνομα αυτής της ποικιλίας, Ice Cream (παγωτό), να σας ξεγελάσει. Θα σας “φάει” αν δεν είστε προσεκτικοί χάρη στην δύναμη της επίδρασης αυτού του εξωτικού φυτού.

Αυτή είναι μία από τις ποικιλίες της νέας γενιάς, που δημιουργήθηκε από κλασσικές γενετικές γραμμές, οι οποίες ενώθηκαν για να παράγουν ένα φυτό που έχει τη δική του ισχυρή ταυτότητα. Έγινε αμέσως επιτυχία όταν διαθέσαμε στην αγορά αυτή την ειδική ποικιλία και κέρδισε επίσης τους κριτές του High Life cup που το ψήφισαν ανάμεσα στις τρεις κορυφαίες ποικιλίες για δύο συνεχόμενα χρόνια.

Αφιερώσαμε αρκετό χρόνο για την δημιουργία αυτής της ομορφιάς. Το αποτέλεσμα είναι ένα φυτό που ταιριάζει απόλυτα στις εσωτερικές καλλιέργειες, χάρη στην ταχεία και υγιή ανάπτυξη (8 - 9 εβδομάδες ανθοφορίας) και στο γεγονός ότι δεν τεντώνει. Αυτό το καθιστά μια ιδανική επιλογή ως ένα φυτό με πολλαπλά κλαδιά, όμως λειτουργεί θεαματικά και με τη μέθοδο καλλιέργειας Sea of ​​Green (SOG).

Σε εξωτερικούς χώρους, το Ice Cream μπορεί να μην είναι το αποδοτικότερο φυτό, αλλά εξακολουθεί να είναι δημοφιλές στους καλλιεργητές που επιθυμούν να επωφεληθούν από την δύναμη της ίντικας, την οποία προβάλλει το φυτό. Λειτουργεί ικανοποιητικά σε περιοχές τόσο βόρεια, όσο ο Καναδάς, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ολλανδία, αλλά στο νότο προσαρμόζεται καλύτερα - η ηλιοφάνεια συνεισφέρει με τον καλύτερο τρόπο στους ρητινώδεις παπάδες.

Το Ice Cream γεμίζει με άφθονες ποσότητες αδενικών τριχιδίων που παρατάσσονται σε σφιχτές σειρές και αστράφτουν με ρητινώδη λάμψη. Όπως το παγωτό που πάντα επιθυμούσατε, η γεύση σας θα απολαύσει τη βανίλια και το πεύκο, ενώ το άρωμα είναι το καθαρό skunk της παλιάς σχολής.

Παραμένει μια δημοφιλής επιλογή για τους καλλιεργητές που απολαμβάνουν τη δυναμική ανάπτυξη του φυτού, αλλά για και τους λάτρεις του καπνίσματος που απολαμβάνουν όλη την ισχύ που έρχεται από μία δυνατή ίντικα.

Λεπτομέρειες προϊόντος
29-781-x1916

Χαρακτηριστικά

Είδος
Sativa/Indica
Τύπος φυτού
Φωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης
9 εβδομάδες
Τύπος Καλλιέργειας
Εσωτερική/Εξωτερική
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος