Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Jacky White (Paradise Seeds)

THC 18-22%
CBD <0.1%
Τύπος 25% Indica / 75% Sativa
Ανθοφορία 60 μέρες
Συγκομιδή Εξωτερικά Μέσα Οκτωβρίου
Απόδοση Εξωτερικά 600+ γρ/φυτό
Απόδοση Εσωτερικά 500 γρ/τμ
40,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
29-782-3
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο4
Περιγραφή

To Jacky White είναι η απόλυτη ποικιλία όσον αφορά τη γενικότερη απόδοσή της και αποτελεί έναν εντυπωσιακό συνδυασμό γενετικής κληρονομιάς και γνώσης. Το αποτέλεσμα? Μια παραγωγική σατίβα που έγινε μια αμέσως μία κλασική ποικιλία όταν την πρωτοδιαθέσαμε στην αγορά.

Αφιερώσαμε πολύ χρόνο για να αναπτύξουμε αυτή τη ποικιλία. Ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένα φυτό που συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά των σπουδαιότεων φυτών κάνναβης. Χρειάστηκαν χρόνια για να φτιάξουμε αυτή την ποικιλία ακριβώς όπως τη θέλαμε, αλλά το αποτέλεσμα άξιζε τον κόπο.

Η ισχυρή γενετική του γονότυπου σατίβα αυτού του φυτού σημαίνει ότι μπορεί να πάρει ύψος και τα πλευρικά κλαδιά του θα γεμίσουν το χώρο για να στηρίξουν τα επιμήκη και καλά σχηματισμένα άνθη του. Οι εσωτερικοί καλλιεργητές με περιορισμένο χώρο μπορεί να αναζητήσουν μεθόδους κλαδέματος και λυγίσματο των κλαδιών για τον έλεγχο της ανάπτυξης του φυτού. Ένα χαρακτηριστικό που απευθύνεται σε όσους έχουν εσωτερικούς χώρους είναι η φήμη του Jacky White για τη σταθερότητά του, κάτι που συνεπάγεται συνέπεια με τα αποτελέσματα.

Η ποικιλία Jacky White είναι μία πολύ καλή επιλογή για τον υπαίθριο καλλιεργητή, γιατί είναι ανθεκτική και χαμηλής συντήρησης. Δώστε στο φυτό ένα χώρο και ηλιοφάνεια και θα σας ανταμείψει με την όμορφη δομή του, καθιστώντας το ένα από τα αγαπημένα στις προτιμήσεις αυτών που αγαπούν τις σατίβες και καλλιεργούν στις νότιες περιοχές του κόσμου.

Οι έμπειροι καλλιεργητές στα βόρεια κλίματα είναι επίσης τυχεροί, επειδή αυτό το φυτό ευδοκιμεί και σε πιο μέτρια κλίματα. Μπορεί να μην σας δώσει τις βέλτιστες αποδόσεις, αλλά το γονίδιό του δίνει μία φυσική αντοχή στο Jacky White και το καθιστά ανθεκτικό στη μούχλα.

Είχε αμέσως επιτυχία όταν βγήκε για πρώτη φορά στην αγορά και η φήμη αυτού του φυτού εξακολουθεί να είναι μεγάλη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι για ένα ταχέως αναπτυσσόμενο και υψηλής απόδοσης φυτό, τα αποτελέσματα είναι τόσο πολύ καλά.

Δοκιμάστε το και θα έχετε ένα χαμόγελο για το υπόλοιπο της ημέρας. Είναι η επιλογή του δημιουργικού καταναλωτή, καθώς προσφέρει ενέργεια και έμπνευση, που το καθιστούν ιδανικό για την επίτευξη αυξημένης συγκέντρωσης.

Λεπτομέρειες προϊόντος
29-782-3

Χαρακτηριστικά

Είδος
κυριαρχεί Sativa
Τύπος φυτού
Φωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης
9 εβδομάδες
Τύπος Καλλιέργειας
Εσωτερική/Εξωτερική
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι

Μενού

Κοινοποίηση

Ρυθμίσεις

Κώδικας QR

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος