Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Californian Gold (Paradise Seeds)

THC 18-22%
CBD <0.1%
Τύπος 80% Indica / 20% Sativa
Ανθοφορία 60-63 μέρες
Συγκομιδή Εξωτερικά Αρχές Οκτωβρίου
Απόδοση Εξωτερικά 750 γρ/φυτό
Απόδοση Εσωτερικά 500 γρ/τμ
38,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
29-785-x1928
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο4
Περιγραφή

Το Californian Gold είναι ένα δυνατό υβρίδιο που έχει κυρίαρχο το γονίδιο ίντικα (80/20) και αποτελεί ένα πραγματικό δώρο για τον καλλιεργητή. Είναι εύκολο να καλλιεργηθεί και το ωφέλιμο φορτίο του αποδίδει ρητινώδη άνθη.

Το πρόγραμμα έρευνας και ανάπτυξης των Paradise Seeds έψαχνε για ένα υβρίδιο ίντικα με μοναδικές ιδιότητες και το Californian Gold είναι ακριβώς αυτό! Κάναμε ένα ταξίδι στον χρόνο με αυτή την ποικιλία και τη δημιουργήσαμε παίρνοντας κάποια κλασικά γενετικά υλικά από την Καλιφόρνια, στα οποία δώσαμε μια turbo ώθηση για να παράγουν κάτι πολύ ιδιαίτερο.

Ήταν κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης της ποικιλίας, όπου η ομάδα μας παρατήρησε ένα σπάνιο φαινόμενο - η παραγωγή ρητίνης έδινε την εμφάνιση του μελιού. Αυτό το φυτό στάζει κυριολεκτικά με ρητίνη!

Η ποικιλία Californian Gold ανταποκρίνεται στο όνομά της και αποτελεί μια εύκολη και διαχειρίσιμη προσθήκη σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Πρόκειται για ένα θαμνώδες φυτό, γερό με παχείς κορμούς και μεγάλα φύλλα και είναι πολύ ευχάριστο στη καλλιέργειά του. Όσον αφορά την παραγωγή, τη μυρωδιά και τη γεύση, το φυτό αυτό είναι πλήρες σε όλα τα χαρακτηριστικά του.

Για τον εσωτερικό καλλιεργητή, το μεσαίο του μέγεθος το καθιστά καλό σύντροφο για τον χώρο της καλλιέργειας, όπου το ύψος μπορεί είναι ένα ζήτημα. Ο γρήγορος χρόνος ανθοφορίας και η αξιόπιστη απόδοση είναι δύο επιπλέον ιδιότητες που περιγράφουν αυτή την ποικιλία και η παραγωγή χαρακτηρίζεται από μεγάλους παπάδες που είναι συμπαγείς και γεμάτοι με ρητίνη.

Εξωτερικά, στον κήπο, το Californian Gold θα ευδοκιμήσει φυσικά σε θερμότερα κλίματα, όπου ο ήλιος θα κάνει τους χαρακτηριστικά μεγάλους παπάδες ίντικα να φουσκώσουν. Ωστόσο, η υβριδική φύση αυτού του φυτού το καθιστά προσαρμοστικό στο ψυχρότερο κλίμα πολλών βόρειων περιοχών.

Αυτό είναι ένα φυτό που έχει μια θέση σε κάθε κήπο και το κυρίαρχο άρωμα είναι τροπικό - μια γλυκιά μυρωδιά εσπεριδοειδών, με τόνους λεμονιού και μάνγκο. Ως εκ τούτου, είναι μία πολύ νόστιμη απόλαυση για κάθε έμπειρο γνώστη της κάνναβης και με μια γλυκιά γεύση που θα σας κάνει να θέλετε περισσότερο! Το αποτέλεσμα είναι ένα θαυμάσια χαλαρωτικό, σωματικό χτύπημα με μια σαφή αίσθηση αναζωογονητικής διαύγειας.

Το Californian Gold είναι μια ξεκάθαρη ίντικα που παράγει ογκώδεις παπάδες, των οποίων ο γενετικός σχεδιασμός φέρνει εξαιρετικές ιδιότητες χαλάρωσης που θα είναι πολύ ελκυστικές, επίσης, για τους καταναλωτές της φαρμακευτικής κάνναβης.

Λεπτομέρειες προϊόντος
29-785-x1928

Χαρακτηριστικά

Είδος
κυριαρχεί Indica
Τύπος φυτού
Φωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης
9 εβδομάδες
Τύπος Καλλιέργειας
Εσωτερική/Εξωτερική
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος