Dutch Kush (Paradise Seeds) Μεγαλύτερη προβολή

Dutch Kush (Paradise Seeds)

THC>20%
CBD<0.1%
Τύπος80% Indica / 20% Sativa
Ανθοφορία60 μέρες
Συγκομιδή ΕξωτερικάΑρχές Οκτωβρίου
Απόδοση Εξωτερικά500 γρ/φυτό
Απόδοση Εσωτερικά500 γρ/τμ

Περισσότερες λεπτομέρειες

32,00 € με Φ.Π.Α

  • 3 θηλυκοποιημένοι σπόροι
  • 5 θηλυκοποιημένοι σπόροι
  • 10 θηλυκοποιημένοι σπόροι

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Χαρακτηριστικά

Τύπος ΚαλλιέργειαςΕσωτερικής / Εξωτερικής Καλλιέργειας
Είδος σπόρωνΘηλυκοποιημένοι
ΕίδοςΕπικυριαρχεί Indica
Τύπος φυτούΦωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης9 εβδομάδες

Άλλες πληροφορίες

Το Dutch Kush είναι ένα φυτό κάνναβης για τους λάτρεις του καναπέ και για τους φαρμακευτικούς χρήστες που αναζητούν την απόλυτη ηρεμία, μία δυνατή και χαλαρωτική ίντικα που γίνεται μεγάλη σε μέγεθος και ωριμάζει γρήγορα.

Η δημοτικότητα του Kush έχει οδηγήσει στο να υπάρχει στην αγορά μία πληθώρα από ποικιλίες αυτής της κατηγορίας. Ωστόσο, οι πελάτες των Paradise Seeds θα γνωρίζουν ότι εμείς δεν βιαζόμαστε. Έχουμε πάρει το χρόνο μας για να αναπτύξουμε τη δική μας Kush εκδοχή, η οποία έχει ενισχυθεί με ειδικές ολλανδικές γενετικές δυνάμεις για να προβάλλει επιπλέον δύναμη και απόδοση.

Το αποτέλεσμα είναι ένα φυτό που έρχεται με όλη τη δύναμη που θα περιμένατε από μία ρητινώδη ποικιλία που είναι φημισμένη για την ιδιότητά της να παράγει ποιοτικό
hash (χασίς). Μέσα σε αυτό το γονιδιακό μείγμα έχουμε προσθέσει έναν γενετικό επιταχυντή, ο οποίος δίνει στον καλλιεργητή έναν σπόρο κάνναβης που επιτυγχάνει ραγδαία ανάπτυξη και γρήγορη συγκομιδή μετά από 8-9 εβδομάδες ανθοφορίας.

Οι καλλιεργητές θα παρατηρήσουν τη ξεχωριστή ανάπτυξη του
Dutch Kush. Τα φυτά χαρακτηρίζονται από πολλά κλαδιά με εξαιρετικό σχηματισμό κάλυκων, τα οποία αναπτύσσονται στον κορμό του φυτού σε μικρά μεσογονάτια διαστήματα και παράγουν μεγάλες, συμπαγείς κορυφές. Μόλις αρχίσει η ανθοφορία, το άρωμα είναι πραγματικά έντονο και διαπεραστικό, γι'αυτό το λόγο συνιστάται η χρήση φίλτρων άνθρακα.

Αυτό το φυτό είναι κοντό, θαμνώδες και εύκολο στη διαχείριση. Είναι ιδανικό για την καλλιέργεια σε εσωτερικό περιβάλλον και ο τρόπος που αναπτύσσονται οι κορυφές του το καθιστά κατάλληλο για εναλλακτικές τεχνικές καλλιέργειας, όπως SOG και SCROG (Sea of ​​Green και Screen of Green). Τα άνθη που παράγει είναι πολύ πυκνά και κολλώδη, καθώς η περιεκτικότητα σε ρητίνη είναι εξαιρετικά υψηλή.

Αυτό το φυτό θα ευδοκιμήσει επίσης και στην εξωτερική καλλιέργεια. Η μεγάλη απόδοση της σοδειάς και η πυκνότητα των ανθών σημαίνει ότι το Dutch Kush αγαπά τη ζεστασιά και τον ήλιο που κυριαρχεί στις νότιες περιοχές, αν και η γρήγορη ανθοφορία του θα προσφέρει επίσης κάποια εγγύηση για εξαιρετικά αποτελέσματα σε πιο βόρειες περιοχές της Ευρώπης, της Ρωσίας και της Αμερικής.

Μετά το κουράρισμα των παπάδων, η γήινη γεύση πραγματικά απορρέει τόνους καραμέλας και καφέ, με κάποια στοιχεία από εσπεριδοειδή και γλυκό skunk. Αυτός ο εύγευστος καπνός προϊδεάζει το τι θα ακολουθήσει. Η επίδραση είναι μία ταχεία ανύψωση με μία αυξημένη εγρήγορση των αισθήσεων, ιδιαίτερα των οπτικών και των ακουστικών. Λίγο αργότερα, μία πανίσχυρη επήρεια ίντικας επέρχεται στον χρήστη, βυθίζοντας το σώμα σε μια κατάσταση βαθιάς και ευφορικής χαλάρωσης.

Αυτή η ποικιλία με κυρίαρχο τον γονότυπο ίντικα είναι ένα καλό αντίδοτο στην αϋπνία και το άγχος και αποτελεί επίσης μια εξαιρετική επιλογή για φαρμακευτικούς χρήστες που αναζητούν μια φυσική αντιμετώπιση στη διαχείριση του πόνου.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Dutch Kush (Paradise Seeds)

Dutch Kush (Paradise Seeds)

THC>20%
CBD<0.1%
Τύπος80% Indica / 20% Sativa
Ανθοφορία60 μέρες
Συγκομιδή ΕξωτερικάΑρχές Οκτωβρίου
Απόδοση Εξωτερικά500 γρ/φυτό
Απόδοση Εσωτερικά500 γρ/τμ