Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Honey Cream Fast (Royal Queen Seeds)

 • Γενετικά: BlueBlack x Maple Leaf Indica x White Rhino
 • Σύνθεση: σατίβα: 35% ίντικα: 65%
 • Εξωτερική συγκομιδή: αρχές Οκτωβρίου
 • Ύψος εξωτερικά: 180 - 250 εκ.
 • Ύψος εσωτερικά: 100 - 160 εκ.
 • Απόδοση εξωτερικά: 625-675 γρ/φυτό
 • Απόδοση εσωτερικά: 500-550 γρ/τ.μ.
9,50 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
 • 1 σπόρος
 • 3 σπόροι
 • 5 σπόροι
 • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
35-176-1
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο2
Περιγραφή

To Royal Caramel γίνεται γρήγορα μία κλασσική ποικιλία στην Ισπανία, όπου και πρωτοκαλλιεργήθηκε. Το γενετικό του υλικό είναι μία μίξη από βαριές ίντικες από όλο τον κόσμο. Είναι μια τριπλή διασταύρωση ανάμεσα στο BlueBlack, Maple Leaf Indica και White Rhino. Είναι ένα όμορφο, σύνθετο και δυνατό φυτό, το οποίο δείχνει καθαρά το υβριδικό του σθένος.

Αφού ξεκινήσει η περίοδος άνθισης, η συγκομιδή γίνεται σε 7 με 8 βδομάδες, αλλά χωρίς βιασύνη – πρέπει να ωριμάσει πρώτα εντελώς και θα δώσει μια καλή σοδειά. Σε εσωτερική καλλιέργεια, συνήθως, δίνει περίπου 500 γρ./τετρ.μέτρο, με 600 W φωτισμό. Έμπειροι καλλιεργητές, ίσως, μπορούν να πάρουν 650 γρ./τετρ.μέτρο. Σε εξωτερική καλλιέργεια, η σοδειά είναι έτοιμη το Σεπτέμβριο και το κάθε φυτό δίνει περίπου την ίδια ποσότητα,όπως σε εσωτερικό χώρο, ανάλογα το κλίμα και τις συνθήκες.

Το Royal Caramel έχει ένα έντονο, ζαχαρώδες, σχεδόν καραμέλας άρωμα. Η γεύση του είναι γήινη και γλυκιά, αλλά όχι όσο το άρωμά του. Εξ'αιτίας του σύνθετου γενετικού υλικού μπορεί να υπάρξει μια ποικιλία από γεύσεις και μυρωδιές σ'αυτά τα φυτά, αλλά το γλυκό, καραμελοειδές άρωμα υπερισχύει των υπόλοιπων.

Μεγαλώνει ως κλασσική ίντικα – κοντό και θαμνώδες φυτό, με συμπυκνωμένους, κολλώδεις παπάδες. Η επήρεια, αναμενόμενη για μια ίντικα, είναι μια βαριά, χαλαρωτική μαστούρα. Κάποιοι χρήστες ιατρικής κάνναβης έχουν βρεί κάποια οφέλη για διάφορες ασθένειες. Όλα αυτά κάνουν το Royal Caramel μία εξαιρετική ποικιλία για τους φάν της ίντικας.

Τώρα και με πιό σύντομη περίοδο άνθισης:

Η Royal Queen τώρα προσφέρει μία εξειδικευμένη σειρά, η οποία εισάγει σύντομης άνθισης φυτά από αγαπημένες ποικιλίες κάνναβης με μεγάλη διάρκεια άνθισης. Αυτή η γρήγορη εκδοχή των φυτών αναμειγνύει τη δύναμη των κορυφαίων ποικιλιών φωτοπεριόδου με τον κύκλο γρήγορης ανάπτυξης των αυτόματων. Το αποτέλεσμα είναι μία γρήγορη θηλυκοποιημένη ποικιλία φωτοπερίοδου με συγκομιδή πλούσια σε κανναβινοειδή.

Δεν είναι αυτόματα, αλλά γρήγορες θηλυκοποιημένες ποικιλίες φωτοπεριόδου.

Τα πρώτης γενιάς υβρίδιά μας είναι το αποτέλεσμα του παντρέματος υψηλής ποιότητας κλώνων με τρίτης γενιάς αυτόματη κάνναβη. Μικρή παρέμβαση είναι απαραίτητη, δημιουργώντας ένα εύκολο πρόγραμμα φροντίδας. Η συνταγή γρήγορης ανθοφορίας προσφέρει ένα σύντομο και απλουστευμένο μονοπάτι για καλής ποιότητας παπάδες.

Με σύντομο κύκλο ζωής που μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε 8 βδομάδες, τα τελευταία υβρίδια βρίσκονται ανάμεσα στις γρηγορότερες ποικιλίες κάνναβης που υπάρχουν τώρα στην αγορά. Έχουν κωδικοποιηθεί γενετικά, ώστε να ανθίζουν σε επισπευσμένο χρονοδιάγραμμα με μια σύντομη περίοδο άνθισης. Μετά από 6-7 βδομάδες ανθοφορία έρχεται η συγκομιδή. Για ποικιλίες που καλλιεργούνται εξωτερικά, τα φωτοπεριόδου υβρίδιά μας μεγαλώνουν 1 με 2 βδομάδες γρηγορότερα από τις αρχικές ποικιλίες.

Λεπτομέρειες προϊόντος
35-176-1

Χαρακτηριστικά

Είδος
κυριαρχεί Indica
Τύπος φυτού
Φωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης
52 ημέρες
THC %
16%
Τύπος Καλλιέργειας
Εσωτερική/Εξωτερική
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι
Κατασκευαστής
Royal Queen Seeds

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος