Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

ICE (Royal Queen Seeds)

 • Γενετικά: Afghan x Northern Light x Skunk
 • Σύνθεση: σατίβα: 10% ίντικα: 90%
 • Εξωτερική συγκομιδή: Σεπτέμβριος
 • Ύψος εξωτερικά: 150 - 200 εκ.
 • Ύψος εσωτερικά: 80 - 120 εκ.
 • Απόδοση εξωτερικά: 500-550 γρ/φυτό
 • Απόδοση εσωτερικά: 400-450 γρ/τ.μ.
9,50 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
 • 1 σπόρος
 • 3 σπόροι
 • 5 σπόροι
 • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
35-177-1
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο2
Περιγραφή

Τι συμβαίνει όταν διασταυρώσεις μία γνήσια αφγανική κάνναβη με ένα Northern Light και ένα Skunk; Παίρνεις το Indica Crystal Extreme (ICE), ένα φυτό που είναι καλυμμένο με ρητίνη.Οι παπάδες του δείχνουν να σπινθηρίζουν σαν παγωμένοι, γι'αυτό το όνομα ICE είναι αυτό που του ταιριάζει. Για καλλιεργητές που τους αρέσει να κάνουν χασίς από τα φυτά τους, αυτή είναι η καλύτερη ποικιλία θηλυκοποιημένων από Royal Queen Seeds.

Το ICE, ως κυρίαρχη ίντικα γενετικά, είναι ένα πολύ κοντό φυτό που φτάνει τα 2 μέτρα στο μέγιστο εξωτερικά. Παρ'όλα αυτά, με την τεχνική του κορφολογήματος ή του super-cropping μπορεί να γίνει θαμνώδες, αναπτυσσόμενο προς τα πλάγια, παράγοντας έτσι περισσότερη σοδειά. Οι καλλιεργητές θα παρατηρήσουν στο φυτό τα κλασσικά χαρακτηριστικά της ίντικας με τα μεγάλα, πλατιά φύλλα.

Το θηλυκοποιημένο ICE δε δίνει και τη μεγαλύτερη παραγωγή, αποδίδοντας περίπου 500-550 γρ. ανά φυτό εξωτερικά ή 400-450 γρ. ανά τετρ. μέτρο κάτω από 600w φωτισμό. Προτιμά τα ζεστά κλίματα, όπως της Ισπανίας και της Καλιφόρνια.
Το ICE είναι έτοιμο μετά από 8 βδομάδες άνθιση, όμως πολλοί καλλιεργητές το αφήνουν μέχρι και 10 βδομάδες άνθιση για να μεγιστοποιήσουν τη ρητίνη. Κατά την ανθοφορία, σίγουρα θα βρείτε το ICE ένα από τα πιό όμορφα φυτά για καλλιέργεια, καθώς αυτό λάμπει από τη ρητίνη.

Μπορεί το ICE να μη δίνει και τη μεγαλύτερη σοδειά, όμως αυτό το ανταποδίδει στο κάπνισμά του. Η επικυρίαρχη ίντικα, μαζί με τους καλυμμένους με ρητίνη παπάδες, δίνουν μία βαριά, σωματική μαστούρα. Αυτή είναι μία κλασσική ποικιλία “του καναπέ”, η οποία αφήνει τους καπνιστές τόσο χαλαρούς και ήρεμους, ώστε συστήνεται να γίνεται χρήση πρίν από τον ύπνο.

Τη σχετικά μικρή παραγωγή του, το ICE την αναπληρώνει με την παραγωγή χασισιού. Ακόμα και οι μεγαλύτεροι φάν του χασισιού θα μείνουν ικανοποιημένοι με την παραγωγή από τα απομεινάρια του φυτού. Κανένα άλλο φυτό κάνναβης από τη Royal Queen Seeds δεν είναι πιο κατάλληλο για παραγωγή χασισιού από το ICE.

Λεπτομέρειες προϊόντος
35-177-1

Χαρακτηριστικά

Είδος
κυριαρχεί Indica
Τύπος φυτού
Φωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης
8 με 10 εβδομάδες
THC %
18%
Τύπος Καλλιέργειας
Εσωτερική/Εξωτερική
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι
Κατασκευαστής
Royal Queen Seeds

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος