Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Amnesia Haze Automatic (Royal Queen Seeds)

  • Γενετικά: Amnesia x Ruderalis
  • Σύνθεση: σατίβα: 50% ίντικα: 20% Ruderalis: 30%
  • Ύψος εξωτερικά: 100 - 120 εκ.
  • Ύψος εσωτερικά: 50 - 100 εκ.
  • Απόδοση εξωτερικά: 130 - 180 γρ/φυτό
  • Απόδοση εσωτερικά: 350-400 γρ/τ.μ.
12,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 1 σπόρος
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
35-84-1
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών(1)
Αγαπημένο36
Περιγραφή

To Amnesia Haze Automatic είναι το αποτέλεσμα πολλών ετών δουλειάς. Είναι μια διασταύρωση μεταξύ του Amnesia Haze που αναπτύχθηκε στην Ολλανδία τη δεκαετία του 90 από Hy-Pro Seeds. Το πρωτότυπο Amnesia, γνωστό ως Amnesia Haze, Champagne Haze, The Bomb, Ultra Haze και με άλλα ονόματα είναι μια κλασσική ποικιλία σατίβας γνωστής παντού.

Το χειρότερο στις σατίβα ποικιλίες όπως το Amnesia είναι ότι παίρνουν χρόνο να ανθίσουν, περίπου 12 εβδομάδες σε μέσο όρο, αλλά κάποια φαινότυπα μπορεί να πάρουν μέχρι και 20 εβδομάδες. Αυτό είναι απλά πάρα πολύ για αρκετούς καλλιεργητές. Μπορεί, επίσης, να γίνει αρκετά ψήλη, αυτό είναι άλλο ένα θέμα για καλλιεργητές με περιορισμένο χώρο

Το Amnesia Haze Autofomatic σκοπεύει να λύσει αυτά τα προβλήματα. Προσφέρει το ίδιο ευφορικό ανέβασμα και την πικάντικη, γλυκιά γεύση όπως το πρωτότυπο Amnesia αλλά με πολύ λιγότερο χρόνο ζωής και χαμηλότερο ύψος. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να καλλιεργηθεί από πολλούς καλλιεργητές οι οποίοι πρωτύτερα δε θα μπορούσαν να το βάλουν.

Εσωτερικά θα πάρει περίπου 80 μέρες από σπόρο. Σε αυτό το χρόνο μπορεί να γίνει αρκετά μεγάλο, ιδιαίτερα όταν συγκριθεί με άλλες αυτόματες ποικιλίες. Αυτό είναι ένα καθαρό σημάδι των σατίβα γενετικών του – ψηλά φυτά, μεγάλα λεπτά φύλλα και μακρυά τεντωμένα άνθη. To Amnesia Haze Automatic είναι ένα σθεναρό φυτό που μπορεί να μεγαλώσει στα 80-150 εκ. Αυτή η ποικιλία, όπως και το Amnesia φωτοπεριόδου, δίνει γενναιόδωρες σοδειές από υψηλής ποιότητας άνθη. Της αρέσει να τρώει καλά, αλλά προσοχή στην υπέρ-λίπανση, καθώς τα Haze είναι αρκετά ευαίσθητα σε λιπάσματα.

Μετά από 80 ημέρες ανάπτυξης και άνθισης θα έχετε μια καλή σοδειά, περίπου 50 γραμμάρια κατά μέσο όρο και μέχρι 150 γραμμάρια σε ιδανικές συνθήκες. Έχει το κλασσικό Amnesia άρωμα, γεύση και επήρεια. Το Amnesia Haze Automatic είναι το τέλειο αυτόματο για τους λάτρεις του Haze.Λεπτομέρειες προϊόντος
35-84-1

Χαρακτηριστικά

Είδος
κυριαρχεί Sativa
Τύπος φυτού
Αυτόματης άνθισης
Χρόνος άνθισης
8 - 10 βδομάδες
THC %
18,5%
Τύπος Καλλιέργειας
Εσωτερική/Εξωτερική
Από σπόρι σε σοδειά
80 ημέρες
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι
Κατασκευαστής
Royal Queen Seeds

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος