Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Bubble Kush Automatic (Royal Queen Seeds)

  • Γενετικά: Bubble Gum x OG Kush x Critical Automatic
  • Σύνθεση: σατίβα 10%, ίντικα 60%, Ruderalis 30%
  • Ύψος εξωτερικά: 60 - 100 εκ.
  • Ύψος εσωτερικά: 40 - 80 εκ.
  • Απόδοση εξωτερικά: 120-170 γρ/φύτο
  • Απόδοση εσωτερικά: 350-400 γρ/τ.μ.
11,50 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 1 σπόρος
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
bubble_kush_auto_rqs
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο24
Περιγραφή

Αυτή η ποικιλία αναπτύχθηκε για να περιέχει τα καλύτερα στοιχεία από αυτά τα παρακάτω υπέροχα στελέχη για να δημιουργηθεί ένα φυτό που είναι εύκολο να μεγαλώσει και αποδίδει φανταστικά αποτελέσματα. Αυτή η ποικιλία έχει μια ευχάριστη γλυκιά γεύση και ένα γερό, θετικό high:

Bubble Gum

Από την αρχική του εμφάνιση στην Ιντιάνα και την ακόλουθη ανάπτυξή του στην Ολλανδία, αυτή η διάσημη ίντικα έχει αναπτύξει φήμη για το ευκολοχείριστο, αλλά μεγάλο της high. Η διακριτική γλυκιά γεύση και άρωμα αυτής της βραβευμένης ποικιλίας κάνναβης προσθέτει στην ιδιοσυγκρασία και στην ευχάριστη γεύση του Bubble Kush Automatic.

OG Kush

Αυτή η διάσημη ποικιλία έχει χαρακτηριστικά και από ίντικα και από σατίβα, και τα έντονα και μακράς διάρκειας αποτελέσματά της έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην φήμη της ανά τον κόσμο.


Royal Critical Automatic

Το Royal Critical Automatic είναι δημοφιλές στους καλλιεργητές λόγω της ιδιαίτερα γρήγορης και εύκολης καλλιέργειάς του και τις καλές αποδόσεις ανά φυτό. Επίσης, αυτό το υβρίδιο είναι δημοφιλές στους καπνιστές για την υπέροχη γεύση του και το ικανοποιητικό high.

Σε εξωτερική καλλιέργεια, το Bubble Kush Automatic είναι έτοιμο για σοδειά σε εφτά με οχτώ εβδομάδες. Εσωτερικά, τα φυτά φτάνουν τα 40 με 80 εκατοστά ύψος, και εξωτερικά το ύψος κυμαίνεται από 60 ως 100 εκατοστά. Οι καλλιεργητές μπορούν να περιμένουν σοδειές της κλίμακας 120 με 170 γραμμάρια το φυτό (εξωτερικά) ξερών ανθών.


Αυτή η ποικιλία αποδίδει 16% THC. Το κύριο αποτέλεσμα που αναφέρουν χρήστες είναι μια αίσθηση ευφορίας με πολλούς να αναφέρουν τη χρησιμότητά του για ανακούφιση άγχους. Το γενετικό της υλικό είναι κατά 60% ίντικα οπότε έχει αρκετά χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν αύξηση της όρεξης και σωματική χαλάρωση. Όσοι έχουν θέμα αϋπνίας θα βρουν αυτή την ποικιλία χρήσιμη, αλλά γενικώς δεν αφήνει στους χρήστες ληθαργικά αποτελέσματα.

Αυτοί οι σπόροι είναι ιδανικοί για καλλιεργητές που επιθυμούν ένα γρήγορο αυτόματο φυτό που δεν απαιτεί την ίδια προσπάθεια στην καλλιέργεια όπως οι παραδοσιακοί σπόροι φωτοπεριόδου. Ένα υβρίδιο που συνεχίζει να αποκτά θαυμαστές, όχι μόνο για τη εύκολη καλλιέργειά του, αλλά και για τη γεύση όπως και τα αποτελέσματά του.

Λεπτομέρειες προϊόντος
bubble_kush_auto_rqs

Χαρακτηριστικά

Τύπος Καλλιέργειας
Indoor/Outdoor
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι
Είδος
Indica Dominant
Τύπος φυτού
Αυτόματης άνθισης
Χρόνος άνθισης
5 - 7 βδομάδες
Από σπόρι σε σοδειά
7 - 8 βδομάδες
CBD %
Χαμηλό
THC %
16% +
Κατασκευαστής
Royal Queen Seeds
Συναφή προϊόντα
11,50 € (με Φ.Π.Α.).
Γενετικά: Lemon Shining Silver Haze x Juanita la Lagrimosa x RuderalisΣύνθεση: σατίβα 60% - ίντικα 30% - ruderalis 10%Ύψος εξωτερικά: 120-160 εκατοστάΎψος εσωτερικά: 90-140 εκατοστάΑπόδοση εξωτερικά: 110-160...
12,00 € (με Φ.Π.Α.).
Γενετικά: Matanuska Thunderfuck Bx3 Τύπος: 50% σατίβα - 50% ίντικα Χρόνος άνθισης: 8 - 9 εβδομάδες Συγκομιδή εξωτερικά: μέσα Οκτώβρη Απόδοση εσωτερικά: 450-500 γρ/τ.μ. Απόδοση εξωτερικά: 500-550 γρ/φυτό Ύψος...
14,00 € (με Φ.Π.Α.).
Γενετικά: Legend Og x Purple Punch Τύπος: 40% σατίβα – 60% ίντικα Χρόνος άνθισης: 9-10 εβδομάδες Συγκομιδή εξωτερικά: αρχές Οκτωβρίου Απόδοση εσωτερικά: 350-400 γρ/τ.μ. Απόδοση εξωτερικά: 500-550 γρ/φυτό Ύψος...
16,00 € (με Φ.Π.Α.).
Γενετικά: Wedding Cake x Gelato x Gelato 33 Τύπος: 40% σατίβα – 60% ίντικα Συγκομιδή εξωτερικά: αρχές Οκτωβρίου Χρόνος άνθισης: 8-9 εβδομάδες Απόδοση εσωτερικά: 450-500 γρ/τ.μ. Απόδοση εξωτερικά: 350-400 γρ/φυτό Ύψος...

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος