Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Big Bud (Sensi Seeds)

  • Γενετικά: (Afghani x Skunk) x Afghani
  • Ύψος: Μεσαίο
  • Σύνθεση: 85% Indica
  • Απόδοση: Μεγάλη

43,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
  • 25 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
46-138-x303
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών(1)
Αγαπημένο8
Περιγραφή

Το Big Bud ήταν πάντα διάσημο ως ποικιλία κάνναβης με φανταστικές αποδόσεις. Η indica καταγωγή του βελτιώθηκε προσεκτικά κατά την πάροδο πολλών ετών και τώρα παρουσιάζεται και ως θηλυκοποιημένη ποικιλία.

Ο πρώτος κλώνος Big Bud ήταν ένα Αφγάνι μαζί με Skunk γονίδια – ένα υβρίδιο που είχε φοβερό σθένος και απροσδόκητη παραγωγή σε επίπεδα ρεκόρ.

Μετά από πολύ έρευνα και πολλές δοκιμές, η Sensi Seeds ήταν έτοιμη να φέρει τον κλώνο του Big Bud πίσω στις ρίζες του ζευγαρώνοντας το με ένα σπάνιο Αφγάνι, που είχε ως αποτέλεσμα την πρώτη βραβευμένη σειρά σπόρων Big Bud.

Τα ζευγαρώματα συνέχισαν με στόχο την παραγωγή μιας αξιόπιστης έκδοσης αυτής της υπέρ-παραγωγικής ποικιλίας που, μετά από χρόνια δουλειάς, είναι τώρα διαθέσιμη στο κοινό!

Το θηλυκό υβρίδιο του Sensi είναι πιο σταθερό και δυνατό από ποτέ και έχει δεχτεί περαιτέρω βελτιώσεις στο άρωμα - ένας λεπτός φόντος μπαχαρικών ρέει ανάμεσα στην γλυκιά φρουτώδη γεύση του. Έχει μεγάλη παραγωγή ρητίνης, ακόμα και στις εσωτερικές επιφάνειες των ανθών του και φέρνει μια δυνατή, σωματική μαστούρα που συνδυάζεται με το high από τους Sativa προγόνους του Skunk.

Η παραγωγή είναι πολύ δυνατή, ενώ από την άλλη το ύψος είναι εύκολο να ελεγχθεί και να προβλεφθεί. Τα φυτά μπορούν να μείνουν κάτω από 30 εκατοστά αν μπουν από την αρχή στην ανθοφορία, ενώ είναι εύκολο ο καλλιεργητής να πετύχει και τεράστια φυτά με παρατεταμένη διάρκεια ανάπτυξης.

Τα πλαϊνά κλωνάρια του είναι υποτονικά, το περισσότερο μέρος της παραγωγής λαμβάνει χώρα στον κυρίως κορμό, κάτι που κάνει το θηλυκοποιημένο Big Bud μια φυσική ποικιλία για SOG καλλιέργειες αν κρατηθεί μικρό, και έναν ιδανικό υποψήφιο για κορφολόγημα (topping) όταν μεγαλώσει σε μεσαία ή/και μεγάλα μεγέθη.

Όπως και στη κανονική εκδοσή του, η πληθωρική παραγωγή παραμένει το κεντρικό συστατικό του θηλυκοποιημένου Big Bud.

Λεπτομέρειες προϊόντος
46-138-x303

Χαρακτηριστικά

Είδος
κυριαρχεί Indica
Τύπος φυτού
Φωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης
50 - 65 μέρες
Τύπος Καλλιέργειας
Εσωτερική/Εξωτερική
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι
Κατασκευαστής
Sensi Seeds

Μενού

Κοινοποίηση

Ρυθμίσεις

Κώδικας QR

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος