Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Northern Lights 5 x Haze (Sensi Seeds)

  • Γενετικά: Northern Lights #5 x Haze
  • Ύψος: Ψηλό
  • Σύνθεση: 30% ίντικα- 70% σατίβα
  • Απόδοση: Μεγάλη
73,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
46-141-x309
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο7
Περιγραφή

Τα αντίθετα συγκρούονται σε μια τέλεια υβριδική ένωση! Το Northern Lights #5 x Haze εξισορροπεί τα λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά μιας τροπικής Sativa και μιας αισθησιακής, τρανταχτής Indica. Είναι γενικά αποδεκτό ως το ζενίθ στον τομέα της γονιμοποίησης κάνναβης, πολλοί μελετητές το θεωρούν αξεπέραστο, ακόμα και σήμερα.

Από όλες τις δημοφιλείς ποικιλίες κάνναβης που αναπτύχθηκαν στο δεύτερο στάδιο υβριδικής ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένου του Silver Haze, Shiva Skunk και Silver Pearl – το πιο επιτυχημένο ήταν πάντα το NL#5xHaze. Τείνει να αφήνει μια μόνιμη εντύπωση σε χρήστες και καλλιεργητές και αυτό εν μέρει οφείλεται στο ότι τα Sativa γενετικά του εκφράζονται πλήρως αντί να επισκιάζονται από τη δύναμη του Αφγάνι γονιού.

Κατά την κυκλοφορία του, αυτή η τρομερά δυνατή και παραγωγική ποικιλία σάρωσε όλα τα βραβεία και ξεκίνησε μια “επανάσταση” στις διασταυρώσεις ποικιλιών. Το NL#5xHaze θύμισε στην κοινότητα της κάνναβης ότι η μαγεία της Sativa χανόταν ραγδαία από τις εμπορικές ποικιλίες στην αναζήτηση κοντών, γρήγορων φυτών. Τα Indica γενετικά κυριαρχούσαν σε σχεδόν κάθε καλλιέργεια και η όλη εμπειρία του Haze κινδύνευε να γίνει μια ανάμνηση. Το NL#5xHaze βοήθησε να αλλάξει αυτή η κατάσταση καθώς έδειξε στους καλλιεργητές ότι μπορούν να τα έχουν όλα – Sativa που σου παίρνει τα μυαλά μαζί με παραγωγικές δυνατότητες Indica – και για μόνο λίγες παραπάνω εβδομάδες άνθισης.

Να αναμένετε αρκετό ύψος από τα NL#5xHaze. Τα φυτά που μεγαλώνουν εσωτερικά μπορούν να μπουν στην άνθιση με σχεδόν καθόλου χρόνο ανάπτυξης, που αντισταθμίζει τον έξτρα χρόνο άνθισης. Οι ριζωμένοι κλώνοι και τα βλαστάρια μπορούν να μπούνε σε άνθιση κατευθείαν και πάλι θα ξεπεράσουν το ένα μέτρο στη σοδειά. Κενά μεταξύ των γονάτων γρήγορα καλύπτονται από μακριέςς κορυφές. Κατά το μέσο της άνθισης, ο κύριος κορμός και τα παρακλάδια είναι τελείως καλυμμένα από κολλώδεις, τριχωτούς παπάδες που μετά πρήζονται προς όλες τις κατευθύνσεις μέχρι το τέλος της άνθισης. Είναι αρκετά κοινό για το NL#5xHaze να παράγει παπάδες μεγαλύτερους και παχύτερους από τα χέρια του καλλιεργητή, ακόμα και σε εσωτερικές καλλιέργειες.

Από σπόρι, το NL#5xHaze παράγει τεράστια, πολύκαρπα, ομοιόμορφα φυτά που είναι εύκολο να κλωναριστούν, παράγοντας πολλαπλές σοδειές από γερούς κλώνους. Η ιδιαίτερη ψυχεδελική δύναμη του Haze, συμπληρώνεται από τις αποδόσεις και τους κρυστάλλους του NL#5. Είναι αρκετά γνωστό στον κόσμο της κάνναβης ότι οι καλλιεργητές που φυλάνε τα NL#5xHaze μητρικά φυτά, παράγουν τρομερές σοδειές για δεκαετία ίσως και παραπάνω χωρίς να χάσουν καθόλου την ποιότητα.

Λεπτομέρειες προϊόντος
46-141-x309

Χαρακτηριστικά

Είδος
κυριαρχεί Sativa
Τύπος φυτού
Φωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης
65 - 75 μέρες
Τύπος Καλλιέργειας
Εσωτερική/Εξωτερική
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι
Κατασκευαστής
Sensi Seeds

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος