Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Skunk 1 (Sensi Seeds)

  • Νικητής του Cannabis Cup
  • Σύνθεση: 35% σατίβα / 65% ίντικα
  • Απόδοση: μεγάλη
  • Ύψος: μέσο
21,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
  • 25 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
46-345-x749
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο5
Περιγραφή

Αυτή η ποικιλία που άλλαξε την κουλτούρα της κάνναβης και εξέπληξε τους λάτρεις της για περισσότερο από 25 χρόνια, είναι τώρα διαθέσιμη από τους Sensi Seeds ως κορυφαίας ποιότητας θηλυκοποιημένη ποικιλία.

Οι παραγωγοί σπόρων κάνναβης θεωρούν το Skunk #1 ως το ορόσημο της ομοιομορφίας, της αξιόπιστης επίδοσης και το σταθεροποιημένο γενότυπό της έχει επηρεάσει πάμπολα σύγχρονα υβρίδια. Η δυναμική αυτής της οικογένειας της κάνναβης είναι τόσο περιβόητη που ο όρος skunk συχνά χρησιμοποιείται για να περιγράψει γενικά όλα τα δυνατά χόρτα.

Αυτή η θηλυκοποιημένη εκδοχή των Sensi Seeds είναι εξαιρετικά ομοιόμορφη όταν καλλιεργείται από σπόρι, με τα φυτά να προβάλλουν σταθερή δομή και ένα τακτικό σχηματισμό παπάδων σε κάθε καλλιέργεια. Μέσα σε περίπου 30 χρόνια εμπειρίας με αυτή την ποικιλία, αυτή η έκδοσή του αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα του θηλυκοποιημένου Skunk #1.

Έχει καλές επιδόσεις και οι γενναιόδωρες σοδειές του επιδεικνύουν το πραγματικό νόημα του υβριδικού σθένους. Η περίοδος της ανάπτυξης και της ανθοφορίας του φυτού είναι κυρίως ίντικας όσον αφορά στην εμφάνισή του, παρ'όλο που τα skunk φυτά αποκτούν μεγαλύτερο ύψος απ'ότι οι καθαρές ίντικες κατά την άνθιση.

Η ανθοφορία είναι γρήγορη αλλά επιβραβεύσιμη, καθώς το Skunk #1 σχηματίζει εύρωστο κορμό, όπως και κλαδιά για να υποστηρίξουν τη σοδειά που κουβαλάνε. Έχει κοντά μεσογονάτια διαστήματα, τα οποία κλείνουν από την πυκνότητα των παπάδων που συγχωνεύονται σε μεγάλες, βαριές κορυφές κατά την περίοδο της συγκομιδής.

Τα γονίδια του Skunk #1 από τη σατίβα πλευρά του έχουν μία υποβόσκουσα επιροή στη δομή των ανθών και επιπλέον, προσφέρουν μία θαυμάσια επίδραση στο τελικό αποτέλεσμα – ένας δυναμικός συνδυασμός μαστούρας και high.

Λεπτομέρειες προϊόντος
46-345-x749

Χαρακτηριστικά

Είδος
κυριαρχεί Indica
Τύπος φυτού
Φωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης
45 - 50 μέρες
Τύπος Καλλιέργειας
Εσωτερική/Εξωτερική
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι
Κατασκευαστής
Sensi Seeds

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος