Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Shiva Skunk (Sensi Seeds)

  • Νικητής του Cannabis Cup
  • Γενετικά: Northern Lights #5 x Skunk #1
  • Σύνθεση: 85% ίντικα – 15% σατίβα
  • Απόδοση: Μεγάλη
34,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
  • 25 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
46-346-x751
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών(1)
Αγαπημένο4
Περιγραφή

Το Shiva Skunk είναι το πιο δυνατό μέλος της οικογένειας Skunk και γι'αυτό το λόγο αποτελεί μία από τις πιο δυναμικές ποικιλίες με κυρίαρχη την ίντικα στο γενετικό τους και ονομάστηκε έτσι προς τιμή του θεού Shiva των Ινδουιστών.

Οι σπόροι Shiva Skunk έγιναν ανάρπαστοι, όταν πρωτοβγήκαν στην αγορά το 1987, ως Northern Lights #5 x Skunk #1. Αυτός ο απλοϊκός τίτλος προκάλεσε τότε το ενδιαφέρον πολλών καλλιεργητών που ήταν ήδη οικείοι με τα δύο φυτά-γονείς. Μία νέα ποικιλία που συνδυάζει ξεχωριστούς και σταθερούς γενότυπους πάντα είναι αξιοσημείωτο γεγονός και ο συγκεκριμένος συνδυασμός NL#5 x Skunk#1 ήταν ενδεικτικός για κάτι εξαιρετικό.

Το NL#5 x Skunk#1 ήταν ένα σούπερ υβρίδιο που ενσωμάτωνε τις δύο πιο γερές ποικιλίες της εποχής. Πριν ονομαστεί επίσημα Shiva Skunk, είχε ήδη χτίσει τη φήμη του ως το επόμενο βήμα στη διασταύρωση φυτών κάνναβης. Τώρα η Sensi Seeds έχει πάει το Shiva Skunk ένα επίπεδο παραπάνω, εισάγοντάς το στην αγορά ως μία ομοιόμορφη, αξιόπιστη και θηλυκοποιημένη ποικιλία.

Και τα δύο φυτά-γονείς δείχνουν την επίδρασή τους στη δομή των παπάδων και στη δύναμη αυτής της ποικιλίας. Αργά κατά την ανθοφορία, τα άνθη αυξάνουν τη μάζα και την πυκνότητά τους και αποκτούν ένα παχύ στρώμα ρητίνης - κληροδότημα από το Northern Lights #5. Έχει αξιοπρόσεκτο υβριδιακό σθένος και ξεπερνά τους γονείς του σε απόδοση σοδειάς και σε περιεκτικότητα ρητίνης.

Στο άρωμά του υποβόσκουν γλυκείς τόνοι εσπεριδοειδών και ο καπνός του έχει περιγραφεί ως παχύς και “κρεμώδης” από βετεράνους, ενώ μερικές φορές χαρακτηρίστηκε ως “λαδερός” ή βαρύς από αρχάριους. Η επήρεια του Shiva Skunk έχει μεγάλη δυναμική στο σώμα, αλλά και στο πνεύμα και ποικίλει στους καπνιστές, είτε δίνοντας κόκκινα μάτια και προκαλώντας γέλιο, είτε σπρώχνει σε στοχασμό ή ακόμα γεμίζει με ενέργεια και με επιθυμία για περιπέτεια.

Λεπτομέρειες προϊόντος
46-346-x751

Χαρακτηριστικά

Είδος
κυριαρχεί Indica
Τύπος φυτού
Φωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης
45 - 55 μέρες
Τύπος Καλλιέργειας
Εσωτερική/Εξωτερική
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι
Κατασκευαστής
Sensi Seeds

Μενού

Κοινοποίηση

Ρυθμίσεις

Κώδικας QR

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος