Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Skunk Kush (Sensi Seeds)

  • Γενετικά: Hindu Kush x Skunk #1
  • Σύνθεση: 40% σατίβα – 60% ίντικα
  • Απόδοση: Μεγάλη
  • Ύψος: Μέσο
40,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
46-347-x753
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών(1)
Αγαπημένο6
Περιγραφή

Όπως φαίνεται και στο όνομά του, το τελευταίο θηλυκοποιημένο υβρίδιο της Sensi Seeds αναμειγνύει τα καθαρά Afghani γονίδια του Hindu Kush με το εκρηκτικό σθένος και την απόδοση του Skunk #1. Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι ότι υπάρχουν πολλές γενιές διασταυρώσεων στην ιστορία του αρχικού Skunk Kush που προσθέτουν έναν ξεκάθαρα διαφορετικό χαρακτήρα και γεύση στην κανονική, αλλά και στη θηλυκοποιημένη έκδοσή του.

Το θηλυκοποιημένο Skunk Kush έχει τον χοντρό κορμό και το σκουρόχρωμο, δερματοειδές φύλλωμα του afghani γονέα και προβάλλει το σθένος και το μέγεθος του Skunk, αποκτώντας το 150% επιπλέον του ύψους της ανάπτυξης κατά την ανθοφορία.

Οι παχείς Afghani-Skunk παπάδες είναι συνήθεις σ'αυτή την θηλυκοποιημένη ποικιλία και πολλά φαινότυπα έχουν τέτοια πυργοειδή δομή ανθών που θυμίζει τσαμπί από σταφύλια. Οι πρησμένοι κάλυκες δίνουν στους παπάδες βάρος και μεγάλη επιφάνεια για να αναπτυχθούν οι αδένες ρητίνης. Κάποιοι κρύσταλλοι αναπτύσσονται τόσο πολύ που μερικοί παρατηρητικοί καλλιεργητές μπορούν να τους δουν να πρήζονται και να αλλάζουν χρώμα μέρα με τη μέρα, καθώς πλησιάζει η συγκομιδή.

Όταν καλλιεργείται στη φυσική του μορφή ή αφαιρούνται τα χαμηλότερα κλαδιά, ο κεντρικός παπάς του Skunk Kush θα καταλάβει το μισό του κύριου κορμού στα περισσότερα φυτά και μπορεί να φτάσει και το 75% σ'αυτά που επιδεικνύουν πιο πολύ τη σατίβα μεριά τους.

Το μοσχάτο Skunk και βαθύ Afghani άρωμά του ενισχύεται από μία μυρωδιά εσπεριδοειδών. Τα καλύτερα φαινότυπα οδηγούν τη φρουτώδη του γεύση σε άλλα επίπεδα με έντονους τόνους από λεμόνι και μέντα. Η σωματική μαστούρα είναι η πιο δυνατή επήρεια που προσφέρει από την afghani πλευρά του, ενώ η Skunk-Sativa γενετική του ιστορία προσθέτει ένα γερό αντιστάθμισμα.

Λεπτομέρειες προϊόντος
46-347-x753

Χαρακτηριστικά

Είδος
κυριαρχεί Indica
Τύπος φυτού
Φωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης
40 - 65 μέρες
Τύπος Καλλιέργειας
Εσωτερική/Εξωτερική
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι
Κατασκευαστής
Sensi Seeds

Μενού

Κοινοποίηση

Ρυθμίσεις

Κώδικας QR

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος