Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Wedding Cake (σποράδικο)

Γενετικά: Girl Scout Cookies x Cherry Pie x OG Kush
Χρόνος ανθοφορίας: 8-10 εβδομάδες
Τύπος: Φωτοπεριόδου
Είδος: 80% Indica - 20% Sativa
THC: 24-30% CBD: χαμηλό
Απόδοση: 1000γρ/φυτό - 650γρ/μ2

6,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 1 σπόρος
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 50 σπόροι (bulk)
  • 100 σπόροι (bulk)
Διαθέσιμο
Κωδικός:
74-2013-1
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών(1)
Αγαπημένο4
Περιγραφή

Το Wedding Cake κληρονομεί μεγάλο μέρος της δύναμής του από τον γονέα του Girl Scout Cookies, φέρνοντας μια εκλεπτυσμένη ανατροπή από την κληρονομιά του OG και Durban Poison X Granddaddy Purple.

Ένα αξέχαστο ταξίδι στη χώρα της απόλαυσης ξεκινά με μια μόνο τζούρα αυτού του ΣΟΥΠΕΡ ΔΥΝΑΤΟΥ δαίμονα που κυριαρχεί στις Indica. Τα γενετικά του, του χαρίζουν γλυκόξινες γήινες μυρωδιές με αρώματα βανίλιας και κλασικούς skunky υποτόνους. Ένα καταξιωμένο fusion, διάσημο για τις δημιουργικές, τονωτικές και ευφορικές ιδιότητες χαλάρωσης του.

Η ποικιλία ονομάστηκε έτσι επειδή τα άνθη του είναι πνιγμένα σε κρυστάλλους THC, όπως θα ήταν το λευκό γλάσο σε μια γαμήλια τούρτα, με διακριτικές μοβ και ροζ αποχρώσεις κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας.

Το φυτό ψηλώνει και διπλασιάζεται σε μέγεθος μόλις ανθίσει και παράγει πολύ μεγάλες αποδόσεις. Το άνθος είναι πολύ πυκνό, αναδίδοντας αρώματα βανίλιας, πεύκου και λεμονιού. Η περιεκτικότητα σε THC είναι σταθερά πολύ υψηλή.
Μπορείτε να περιμένετε σταθερές τεράστιες αποδόσεις με ένα επιβλητικό 24% THC που θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να βρίσκεστε ξανά στο μήνα του μέλιτος.
Ένα υβρίδιο όπου κυριαρχεί η indica που σας αφήνει χαρούμενους και χαλαρούς, μπορεί απλώς να θέλετε να αποθηκεύσετε μια φέτα μαριχουάνας Wedding Cake στην κατάψυξη για να μην το παρακάνετε!
Με συνεχή δοκιμή τα επίπεδα THC ξεπερνούν το 20%, με ανώτατο όριο το 30%, η ποικιλία Wedding Cake θεωρείται μία από τις πιο ισχυρές που κυκλοφορούν σήμερα. Η μαγεία της Indica κυριαρχεί γρήγορα, με ένα δυνατό χτύπημα ευφορίας που κατακλύζει το μυαλό και σιγά-σιγά εγκαθίσταται στο σώμα για να ξετυλίξει ακόμη και τους βαθύτερους κόμπους στους πιασμένους και κουρασμένους μύες. Οι καταναλωτές καλούνται να είναι προσεκτικοί με τις έντονα ηρεμιστικές αλλά και ευφορικές επιδράσεις της Wedding Cake.

Η γεύση της περιλαμβάνει ισχυρές νότες γλυκιάς και αλμυρής βανίλιας, η οποία είναι εμφανής τόσο στο άρωμα όσο και στη γεύση της Wedding Cake, η οποία έχει γίνει μια αρκετά δημοφιλής ποικιλία στο ιατρικό σύνολο, για την ευελιξία της επίδρασης της αλλά και τη νοστιμιά της. Τα κανναβινοειδή της βοηθούν γρήγορα το στρες, το άγχος, την κατάθλιψη και το PTSD. Η Wedding Cake μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ανακούφιση από πόνους, κράμπες και να τονώσει την όρεξη.

Λεπτομέρειες προϊόντος
74-2013-1

Χαρακτηριστικά

Είδος
κυριαρχεί Indica
Τύπος φυτού
Φωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης
10 εβδομάδες
THC %
24% - 30%
Τύπος Καλλιέργειας
Εσωτερική/Εξωτερική
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος