Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Auto Malawi X Northern Lights (ACE Seeds)

Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ ΑΠΟ ACE SEEDS!

 • F3 πολυ-υβρίδιο αυτοματης άνθισης
 • 50% ίντικα / 50% σατίβα
 • THC: 15%
 • CBD: < 1%
 • Εσωτερική ανθοφορία : 8-12 εβδομάδες
 • Εξωτερική ανθοφορία : 8-12 εβδομάδες
 • Σοδειά / τ.μ. : υψηλή
 • Ανθεκτικότητα ενάντια στο τετράνυχο : μέτρια – υψηλή
 • Ανθεκτικότητα ενάντια στη μούχλα : υψηλή
 • Ανθεκτικότητα στο κρύο : υψηλή
 • Γεωγραφικό πλάτος : 0-55º
11,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
 • 1 σπόρος
 • 3 σπόροι
 • 5 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
63-477-x1261
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο11
Περιγραφή

Παρουσιάζουμε την πρώτη 100% ποικιλία αυτόματης άνθισης από ACE Seeds: το Auto Malawi x Northern Lights.

Ένα υβρίδιο σατίβα / ίντικα με εξαιρετική σφριγηλότητα και δομή, που παράγει ένα τεράστιο κύριο παπά και δυνατά πλευρικά κλαδιά γεμάτα καλά ρητινώδη μπουμπούκια, η παραγωγή και η ποιότητα του θα εκπλήξουν και τους πιο έμπειρους καλλιεργητές.

Η πρώτη έκδοση αυτού του υβριδίου παράγει 3 κύριους φαινότυπους. Ο πρώτος φαινότυπος της πιο ενδεικτικής ωρίμανσης ωριμάζει σε μόλις 8 εβδομάδες από την έναρξη της ανθοφορίας, δίνοντας μια μέση απόδοση. Ο δεύτερος φαινότυπος (το πιο ενδιαφέρον κατά τη γνώμη μας) παράγει ισχυρά φυτά σατίβα / ίντικα (με ανθοφορία περίπου 9 εβδομάδες και μισή), τεράστια απόδοση, πολύπλοκα προφίλ τερπενίου, άφθονη παραγωγή ρητίνης και εξαιρετική αναλογία λουλουδιών / φύλλων. Ο τρίτος και τελικός φαινότυπος είναι μια σχεδόν καθαρή σατίβα και χρειάζεται συνήθως περίπου 10-12 εβδομάδες ανθοφορίας.

Το Auto Malawi x Northern Lights επηρεάζεται περισσότερο από τους φαινότυπους Purple Malawi από άλλες διασταύρωσεις του Malawi, που συχνά δείχνει όμορφους μοβ και ροζ τόνους στο τέλος της ανθοφορίας.

Τα προφίλ τερπενίων είναι αρωματικά και πολύπλοκα. Τα αρώματα στην ανθοφορία μπορούν να ποικίλουν μεταξύ του Petit Suisse και του γιαουρτιού φράουλας (στους πιο σατίβα φαινοτύπους Purple Malawi) και του χυμού φρούτων (ανανά, αχλάδι, ροδάκινο) στους καλύτερης απόδοσης φαινοτύπους πράσινου σατίβα/ίντικα. Οι πιο ακραίες φαινότυποι σατίβα έχουν ξυλώδη αρώματα και μεγαλύτερο χρόνο ανθοφορίας.

Όπως συμβαίνει συνήθως με τις ποικιλίες αυτόματης άνθισης, το Auto Malawi x Northern Lights αρχίζει να ανθίζει μετά από 4 ή 5 εβδομάδες από τη βλάστηση, ανεξάρτητα από την εσωτερική φωτοπερίοδο ή την εξωτερική εποχή, επιτρέποντάς του να ωριμάσει σωστά σε γεωγραφικά πλάτη μακριά από τον ισημερινό, όπου οι ποικιλίες φωτοπεριόδου ανθίζουν πολύ αργά για να ωριμάσουν σωστά.

Μπορεί επίσης να καλλιεργηθεί σε κλίματα μεσαίου γεωγραφικού πλάτους, να τελειώνει το καλοκαίρι ενώ ξεκίνησε την άνοιξη, μήνες πριν από τη συνηθισμένη φθινοπωρινή συγκομιδή των ποικιλιών φωτοπεριόδου.

Εξαιρετική προσαρμοστικότητα στην εσωτερική καλλιέργεια, όπου μπορεί να ανθίσει και να συγκομιστεί δίπλα στα μητρικά φυτά με αυξανόμενη περίοδο φωτός και έτσι να είναι σε θέση να δώσει σοδειά χωρίς να χρειάζεται να προετοιμάσει άλλη περιοχή καλλιέργειας με διαφορετικές συνθήκες φωτός, όπως συμβαίνει με τα ποικιλίες φωτοπεριόδου.

Λεπτομέρειες προϊόντος
63-477-x1261

Χαρακτηριστικά

Είδος
100% σατίβα
Τύπος φυτού
Αυτόματης άνθισης
Χρόνος άνθισης
13 βδομάδες
Τύπος Καλλιέργειας
Εσωτερική/Εξωτερική
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι
Κατασκευαστής
ACE Seeds

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος