Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Auto Malawi X Northern Lights (ACE Seeds)

Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ ΑΠΟ ACE SEEDS!

 • F3 πολυ-υβρίδιο αυτοματης άνθισης
 • 50% ίντικα / 50% σατίβα
 • THC: 15%
 • CBD: < 1%
 • Εσωτερική ανθοφορία : 8-12 εβδομάδες
 • Εξωτερική ανθοφορία : 8-12 εβδομάδες
 • Σοδειά / τ.μ. : υψηλή
 • Ανθεκτικότητα ενάντια στο τετράνυχο : μέτρια – υψηλή
 • Ανθεκτικότητα ενάντια στη μούχλα : υψηλή
 • Ανθεκτικότητα στο κρύο : υψηλή
 • Γεωγραφικό πλάτος : 0-55º
11,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
 • 1 σπόρος
 • 3 σπόροι
 • 5 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο9
Περιγραφή

Παρουσιάζουμε την πρώτη 100% ποικιλία αυτόματης άνθισης από ACE Seeds: το Auto Malawi x Northern Lights.

Ένα υβρίδιο σατίβα / ίντικα με εξαιρετική σφριγηλότητα και δομή, που παράγει ένα τεράστιο κύριο παπά και δυνατά πλευρικά κλαδιά γεμάτα καλά ρητινώδη μπουμπούκια, η παραγωγή και η ποιότητα του θα εκπλήξουν και τους πιο έμπειρους καλλιεργητές.

Η πρώτη έκδοση αυτού του υβριδίου παράγει 3 κύριους φαινότυπους. Ο πρώτος φαινότυπος της πιο ενδεικτικής ωρίμανσης ωριμάζει σε μόλις 8 εβδομάδες από την έναρξη της ανθοφορίας, δίνοντας μια μέση απόδοση. Ο δεύτερος φαινότυπος (το πιο ενδιαφέρον κατά τη γνώμη μας) παράγει ισχυρά φυτά σατίβα / ίντικα (με ανθοφορία περίπου 9 εβδομάδες και μισή), τεράστια απόδοση, πολύπλοκα προφίλ τερπενίου, άφθονη παραγωγή ρητίνης και εξαιρετική αναλογία λουλουδιών / φύλλων. Ο τρίτος και τελικός φαινότυπος είναι μια σχεδόν καθαρή σατίβα και χρειάζεται συνήθως περίπου 10-12 εβδομάδες ανθοφορίας.

Το Auto Malawi x Northern Lights επηρεάζεται περισσότερο από τους φαινότυπους Purple Malawi από άλλες διασταύρωσεις του Malawi, που συχνά δείχνει όμορφους μοβ και ροζ τόνους στο τέλος της ανθοφορίας.

Τα προφίλ τερπενίων είναι αρωματικά και πολύπλοκα. Τα αρώματα στην ανθοφορία μπορούν να ποικίλουν μεταξύ του Petit Suisse και του γιαουρτιού φράουλας (στους πιο σατίβα φαινοτύπους Purple Malawi) και του χυμού φρούτων (ανανά, αχλάδι, ροδάκινο) στους καλύτερης απόδοσης φαινοτύπους πράσινου σατίβα/ίντικα. Οι πιο ακραίες φαινότυποι σατίβα έχουν ξυλώδη αρώματα και μεγαλύτερο χρόνο ανθοφορίας.

Όπως συμβαίνει συνήθως με τις ποικιλίες αυτόματης άνθισης, το Auto Malawi x Northern Lights αρχίζει να ανθίζει μετά από 4 ή 5 εβδομάδες από τη βλάστηση, ανεξάρτητα από την εσωτερική φωτοπερίοδο ή την εξωτερική εποχή, επιτρέποντάς του να ωριμάσει σωστά σε γεωγραφικά πλάτη μακριά από τον ισημερινό, όπου οι ποικιλίες φωτοπεριόδου ανθίζουν πολύ αργά για να ωριμάσουν σωστά.

Μπορεί επίσης να καλλιεργηθεί σε κλίματα μεσαίου γεωγραφικού πλάτους, να τελειώνει το καλοκαίρι ενώ ξεκίνησε την άνοιξη, μήνες πριν από τη συνηθισμένη φθινοπωρινή συγκομιδή των ποικιλιών φωτοπεριόδου.

Εξαιρετική προσαρμοστικότητα στην εσωτερική καλλιέργεια, όπου μπορεί να ανθίσει και να συγκομιστεί δίπλα στα μητρικά φυτά με αυξανόμενη περίοδο φωτός και έτσι να είναι σε θέση να δώσει σοδειά χωρίς να χρειάζεται να προετοιμάσει άλλη περιοχή καλλιέργειας με διαφορετικές συνθήκες φωτός, όπως συμβαίνει με τα ποικιλίες φωτοπεριόδου.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Χαρακτηριστικά

Τύπος Καλλιέργειας
Indoor/Outdoor
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι
Είδος
100% σατίβα
Τύπος φυτού
Αυτόματης άνθισης
Χρόνος άνθισης
13 βδομάδες
Κατασκευαστής
ACE Seeds
Συναφή προϊόντα
24,00 € (με Φ.Π.Α.).
Συλλογή από τροπικές sativas σε πολύ προσιτή τιμή Γενετικά στοιχεία: Υβρίδια τροπικής sativa Τύπος: ΜεταβλητόςΜορφή: ΘηλυκοποιημένοΑναλογία Sativa / Indica: 100% sativaTHC 15-24%CBD κάτω του 0,5%CBG Έως 1,5%Άνθιση σε...
12,50 € (με Φ.Π.Α.).
Ένα μοναδικό υβρίδιο sativa/indica με εκλεπτισμένα τερπένια και αντίστοιχη επίδραση, συγκεντρώνει αμέτρητα ποιοτικά χαρακτηριστικά σε ένα μόνο φυτό. Γενετικά στοιχεία: Zamaldelica elite (F1) x Kali China elite (F4)....
17,00 € (με Φ.Π.Α.).
Εξαιρετικής ποιότητας F1 υβρίδιο 100% sativa με θρυλικά γενετικά από την Ταϊλάνδη και τον Παναμά Γενετικά στοιχεία: Thai Chiang Mai x 10th generation Panama Goddess. Τύπος: F1 HYBRIDΜορφή: ΘηλυκοποιημένοΑναλογία...
12,50 € (με Φ.Π.Α.).
Ρητινώδης Indica με όμορφα μωβ και κοκκινωπά χρώματα, με αρώματα φράουλας, μούρων και τσιχλόφουσκας και εξαιρετική αντοχή στο κρύο και τους μύκητες. Γενετικά στοιχεία: 100% landcace indica από το Chitral, πακιστανικό...

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος