Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Holland's Hope (Dutch Passion)

Τύπος: επικυριαρχεί ίντικα
Χρόνος άνθισης: 8 εβδομάδες
Συγκομιδή εξωτερικά: τέλη Σεπτεμβρίου/αρχές Οκτωβρίου
Απόδοση εξωτερικά: από 100 έως και 1000 γρ/φυτό
Ύψος: 100-200 εκατοστά

16,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 1 σπόρος
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
20-1447-x3816
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών(1)
Αγαπημένο2
Περιγραφή

Η Holland's Hope είναι μία ποικιλία που έχει εκτιμηθεί πολύ, είναι μία από τις πρώτες που είναι πλήρως εγκλιματισμένες και καλλιεργούννται σε εξωτερικούς χώρους στην Ολλανδία από τις αρχές της δεκαετίας του '80. Η Hollands Hope είναι γνωστή για την αντοχή της στην μούχλα, είναι μια ανθεκτική και αξιόπιστη ποικιλία που είναι έτοιμη για συγκομιδή γύρω στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου, μετά από περίπου 8 εβδομάδες ανθοφορίας.

Πρόκειται για μία ποιοτική ποικιλία ίντικα που δημιουργήθηκε για να αντέχει στο ολλανδικό υπαίθριο κλίμα, αλλά θα αναπτυχθεί εξίσου καλά και σε άλλα κλίματα. Τα φυτά γίνονται συνήθως 100-200 εκατοστά ψηλά. Είναι μία παραγωγική ποικιλία, με μια πραγματικά σωματική επίδραση και υπήρξε η αγαπημένη μας ποικιλία εξωτερικής καλλιέργειας από την αρχή.

Τα φυτά μπορούν να αποδώσουν οπουδήποτε από τα 100 γρ. έως τα 1000 γρ. ανά φυτό, ανάλογα με τις συνθήκες καλλιέργειας. Προσέξτε να μην είναι υπερβολική η διατροφή του Hollands Hope, καθώς αυτό μπορεί να ενθαρρύνει την ανάπτυξη πάρα πολλών φύλλων και να μειώσει την παραγωγή των ανθών. Το μήκος των κορυφών, όπου σχηματίζονται τα άνθη, συνήθως αγγίζει τα 50 εκατοστά σε μήκος και περιέχουν μικρά φύλλα.

Το Hollands Hope είναι μία αξιόπιστη και παραγωγική ποικιλία εδώ και πολλά χρόνια, ο καπνός της είναι αρκετά γλυκός και το αποτέλεσμα είναι μία βαριά επίδραση που θα εκτιμηθεί από τους ψυχαγωγικούς και τους φαρμακευτικούς καταναλωτές κάνναβης.

Λεπτομέρειες προϊόντος
20-1447-x3816

Χαρακτηριστικά

Είδος
κυριαρχεί Indica
Τύπος φυτού
Φωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης
8 εβδομάδες
Τύπος Καλλιέργειας
Εσωτερική/Εξωτερική
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος