Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Power Plant (Dutch Passion)

Με το που βγήκε το 1997, το Power Plant έγινε άμεσα επιτυχία, ένα κλασικό σταθερό φυτό με γερές σοδειές. Το Power Plant είναι μια σατίβα από τη Νότια Αφρική και η πρωτότυπη έκδοσή του είναι διαθέσιμη μόνο από την Dutch Passion.

13,50 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 1 σπόρος
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο σε 3-5 εργάσιμες
Κωδικός:
power_plant_dutch_passion
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο8
Περιγραφή

Είναι ένα φυτό μεγάλης παραγωγής για εσωτερικές και εξωτερικές καλλιέργειες (τα πάει υπέροχα σε μεσογειακό κλίμα) με αποδόσεις 500 με 600 γραμμαρίων ανά τετραγωνικό μέτρο, και είναι δημοφιλές σε ψυχαγωγικούς και ιατρικούς χρήστες. Το Power Plant είναι ένα σημαντικό κομμάτι της συλλογής μας και έχει αναχθεί σε θρύλο της Duch Passion σε αντίστοιχο μέγεθος όπως το White Widow. Το μεγαλώσαμε μόνο εμείς, ποτέ δεν μπασταρδεύτηκε, και παραμένει μια καθαρή ποικιλία με μια υψηλή και δίκαια φήμη. Όταν πρωτοκυκλοφόρησε κάθε coffeeshop το ήθελε στο μενού του και ακόμα και σήμερα βρίσκεται σε Ολλανδικά coffeeshops.

Το Power Plant είναι πλούσιο σε THC και αποδίδει μια τρομερή ισχυρή μαστούρα με ένα φρέσκο άρωμα, λείου και μαλακού καπνού και γλυκιάς γεύσης. Τα φυτά φθάνουν το 1-1.5μ ύψος και οι παπάδες είναι συχνά πάνω από 30 εκατοστά μήκος, με μικρά φύλλα ενδιάμεσα. Εξωτερικά, η ανθοφορία ξεκινά αργά, αλλά τα φυτά ωριμάζουν γρήγορα και είναι συνήθως έτοιμο γύρω στη δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Σε εσωτερική καλλιέργεια, η ανθοφορία ξεκινά μία εβδομάδα μετά τη μείωση του κύκλου φωτός σε 12/12, και συνολικά 8 εβδομάδες είναι ο αναμενόμενος χρόνος της.

Επειδή είναι μια καθαρή ποικιλία που δεν έχει υβριδοποιηθεί, τα φυτά είναι ομοιόμορφα, σταθερά και χωρίς εκπλήξεις. Το Power Plant είναι ένα από τις απλές παλιές ποικιλίες που ο καθένας πρέπει να δοκιμάσει. Σταθερό, πολύ δυνατό και με υπέροχες σοδειές.

Λεπτομέρειες προϊόντος
power_plant_dutch_passion

Χαρακτηριστικά

Τύπος Καλλιέργειας
Indoor
Είδος σπόρων
Θηλυκοποιημένοι σπόροι
Είδος
Sativa Dominant
Τύπος φυτού
Φωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης
8 εβδομάδες
THC %
15%
Κατασκευαστής
Dutch Passion
Συναφή προϊόντα

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος