Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Lemon Pie (FastBuds)

  • Χώρος: Εσωτερικά/ Εξωτερικά
  • Φύλο: Θηλυκοποιημένο
  • Γονίδια: Κυρίως Indica
  • Γενετική: Lemon Pie Auto
  • Ανθοφορία: 8-9 εβδομάδες
  • Συγκομιδή: 450-550g/m2
  • Ύψος: 80-100cm
  • THC: εως 24%
  • CBD: Πολύ χαμηλό

17,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 1 σπόρος
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
82-1895-x4570
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο2
Περιγραφή

Είναι μια υβριδική ποικιλία κάνναβης αυτόματης ανθοφορίας όπου επικυριαρχεί η Indica. Η καλλιέργεια, όσον αφορά αυτά τα ανθεκτικά υβριδικά δενδρύλλια κάνναβης, είναι εξαιρετικά εύκολη και γι αυτό ενδείκνυται τόσο για αρχάριους όσο και έμπειρους καλλιεργητές κάνναβης, καθώς, χωρίς ιδιαίτερη φροντίδα, οι καλλιεργητές μπορούν να απολαύσουν την εντυπωσιακή της περιεκτικότητα σε THC που φτάνει το 24%. Τα δενδρύλλια είναι “φορτωμένα” με χρωματιστά άνθη με κόκκινες και ροζ αποχρώσεις, καθώς και ύπερους σε ανοικτό πορτοκαλί και λευκό χρώμα. Προσφέρει δυνατό, όμως όχι “σαρωτικό”φτιάξιμο, ενώ ξεχωρίζει με τα υπέροχα λαχταριστά γλυκά αρώματα, όπου κυριαρχούν οι νότες από γλυκιά ζύμη, λεμόνι, και πεύκο.

Περιγραφή άνθους
Το Lemon Pie Auto είναι ένα υβριδικό φυτό κάνναβης αυτόματης ανθοφορίας με όμορφα ανοιχτόχρωμα πράσινα άνθη με κίτρινες και, σε ορισμένες περιπτώσεις, κόκκινες ή ροζ αποχρώσεις. Τα άνθη μοιάζουν σχεδόν κατάλευκα λόγω της πλούσιας παραγωγής σε ρητίνη. Μάλιστα, κάποιες φορές, είναι αρκετά δύσκολο να διακρίνεις κάτι άλλο εκτός από τριχίδια σε ανοιχτό πορτοκαλί και λευκό χρώμα.

Επήρεια
Η επήρεια αυτής της ποικιλίας είναι πολυσύνθετη καθώς προσφέρει ένα καλό μείγμα τόσο νοητικής όσο και σωματικής ευφορίας. Θα ξεκινήσει με ένα ευχάριστο ανεβαστικό “κεφάλι”, χωρίς να χάσεις την εγρήγορση. Θα προσφέρει βαθιά σωματικά χαλάρωση, χωρίς να σε “κολλήσει” στον καναπέ. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για ανακούφιση από σωματικούς πόνους, χωρίς ωστόσο να επηρεάζει αρνητικά τα επίπεδα ενέργειας.

Εμφάνιση φυτού
Αυτή η υβριδική ποικιλία κάνναβης αυτόματης ανθοφορίας αναπτύσσεται σε φυτό με ψηλό κύριο κορμό (main cola) που βγάζει αρκετά πλευρικά κλαδιά, τα οποία είναι “φορτωμένα” με μεσαίου μεγέθους παχιά καταπράσινα άνθη, “πλημμυρισμένα” με ρητίνη και με όχι τόσο μακριούς ύπερους σε ανοικτό πορτοκαλί και λευκό χρώμα. Τα παχιά άνθη, που καλύπτουν όλα τα κλαδιά και τον κεντρικό κορμό στο σύνολό τους, έχουν υψηλή εκτιμώμενη απόδοση παραγωγής που μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 550g/m2.Σε πολλές περιπτώσεις, τα άνθη που παράγει αυτή η ποικιλία υβριδικής κάνναβης ξεχωρίζουν με τις όμορφες απαλές ροζ και κοκκινωπές αποχρώσεις. Με τη σωστή εφαρμογή flushing, δηλαδή με τη διακοπή λήψης θρεπτικών συστατικών και το τακτικό πότισμα με καθαρό νερό, μπορείς να επιτύχεις την εξάπλωση αυτών των όμορφων χρωμάτων σε όλο το φυτό, προσδίδοντάς του απίστευτα όμορφες λεπτομέρειες.

Γεύση
Η γεύση μπορεί να χαρακτηριστεί ως υγρό γλυκό ζυμάρι με ξύσμα λεμόνι. Ένα φρέσκο μείγμα από εσπεριδοειδή και βενζίνη που εναρμονίζεται φανταστικά με αρώματα από γλυκιά πίτα και κρέμα. Κατά τη φάση εισπνοής, διακρίνονται γεύσεις από βότανα, εσπεριδοειδή (κυρίως λεμόνι), και skunk. Κατά τη φάση της εκπνοής, κυριαρχούν περισσότερο αρώματα πεύκου και κανέλας, που θα μοσχοβολήσουν στον χώρο.

Λεπτομέρειες προϊόντος
82-1895-x4570

Χαρακτηριστικά

Είδος
κυριαρχεί Indica
Τύπος φυτού
Αυτόματης άνθισης
Χρόνος άνθισης
56 ημέρες απο σπόρι
THC %
20 – 25%
CBD%
Χαμηλό

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος