Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Strawberry Banana (FastBuds)

Καλιφορνέζικο Super-Hit StrawNana, το Ισχυρότερο Autoflower της Χρονιάς.

  • Χώρος: Εσωτερικά/ Εξωτερικά
  • Φύλο: Θηλυκοποιημένο
  • Γονίδια: Sativa 45%/Indica 55%
  • Γενετική: Strawberry Banana Auto
  • Ανθοφορία: 10 – 11 εβδομάδες
  • Συγκομιδή: Εσωτ. Χώρος 450 – 600 g/m2 / Υπαίθρια 50 – 250 g/φυτό
  • Ύψος: 110 – 150 cm
  • THC: εως 27%
  • CBD: < 1%
  • Αυτόματη Ανθοφορία: Ναι
  • Γεύση: Μπανάνα, Φρούτα, Φράουλα
  • Μέγεθος: XXL

Τρομερό 27% THC. Το πιο ισχυρό φυτό κάνναβης αυτόματης ανθοφορίας για το 2021!Super μεγάλες αποδόσεις παραγωγής. Εξαιρετικά αποδοτική παραγωγή που μπορεί να φτάσει έως και 600g/m2.Smoothie Φράουλα Μπανάνα. Τα έντονα strawnana τερπένια δημιουργούν τα πιο λαχταριστά εκχυλίσματα κάνναβης. Ένα από τα μεγαλύτερα autos. Άψογα επιλεγμένα γονίδια αναπτύσσουν δενδρύλλια κάνναβης αυτόματης ανθοφορίας με ύψος έως και 150εκ.Μια διαφορετική γεύση σε κάθε τζούρα. Πλούσιες γεύσεις φράουλα και μπανάνα με γλυκές, γήινες, και bubblegum νότες δημιουργούν ένα συναρπαστικό γευστικό “γρίφο” σε κάθε τζούρα!

17,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 1 σπόρος
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
82-1915-x4650
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο3
Περιγραφή

Με περιεκτικότητα έως 27% THC, το Strawberry Banana Auto είναι μία από τις πλουσιότερες σε THC ποικιλίες κάνναβης που έχουν εμφανιστεί στην αγορά. Το κολοσσιαίο δενδρύλλιο κάνναβης αυτόματης ανθοφορίας των 150εκ μπορεί να αποδώσει έως και 600g/m2. Είναι μία άριστη ποικιλία για όσους ψάχνουν ισχυρά δενδρύλλια κάνναβης αυτόματης ανθοφορίας που αποδίδουν τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά. Με ένα εξαιρετικά γλυκό και φρουτώδες προφίλ τερπενίων με κυρίαρχα αρώματα Φράουλας και Μπανάνας προσφέρει ισχυρή ευφορία τόσο σε σώμα όσο και νού, ενώ ενισχύει και τη δημιουργικότητα. Μια ποικιλία που θα σε εκπλήξει με την ισχυρή, ωστόσο ισορροπημένη, Indica και Sativa επήρεια.

Περιγραφή άνθους

Τα άνθη γίνονται παχιά και ελαφρώς επιμήκη. Αποκτούν ανοικτοπράσινο χρώμα, λεπτά τριχίδια ανοικτού κιτρινο-πορτοκαλί χρώματος, και σκουροπράσινα φύλλα. Οι εξαιρετικά πρησμένοι κάλυκες προσδίδουν στα άνθη ξεχωριστό αιχμηρό look. Χάρις στην τεράστια παραγωγή τριχιδίων (trichome), τα άνθη γίνονται κατάλευκα. Κατά τη συγκομιδή, τα άνθη θα αρχίσουν να εκλύουν ένα λαχταριστό αρωματικό μείγμα που θα θυμίζει φρέσκες φράουλες με γευστικό υπόβαθρο ώριμων μπανανών.Αυτά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά κάνουν το συγκεκριμένο στέλεχος φανταστική επιλογή για εκχυλιστές κάνναβης και hash παραγωγούς που επιζητούν ισχυρές “μηχανές παραγωγής” τριχιδίων (trichomes) για να απογειώσουν τα προϊόντα τους.

Επήρεια καπνίσματος

Λόγω της υψηλής THC συγκέντρωσης, αυτή η ποικιλία κάνναβης προσφέρει μια ισχυρή υβριδική επήρεια. Με το κάπνισμα, θα νιώσεις να κάνεις ελαφρύ “κεφάλι” το οποίο σταδιακά θα μετατραπεί σε ισχυρό ευφορικό νοητικό ανέβασμα που θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις σε υψηλά επίπεδα τη δυνατότητα συγκέντρωσης και εγρήγορσης. Η Sativa επήρεια συνοδεύεται από ένα ζεστό χαλαρωτικό “μούδιασμα” που σταδιακά θα εξαπλωθεί σε όλο το σώμα. Μάλιστα, εάν το παρακάνεις, ενδέχεται να σε “καθηλώσει” στον καναπέ με δυνατές λιγούρες (munchies).Την συνιστούμε ανεπιφύλακτα για όσα άτομα έχουν υψηλές αντοχές, αλλά και σε ιατρικούς ασθενείς που ψάχνουν εναλλακτικούς τρόπους για την καταπολέμηση των χρόνιων πόνων, για την καταπολέμηση της απώλειας όρεξης, ή άτομα που πάσχουν από σοβαρές κρίσεις άγχους και πανικού.

Εμφάνιση φυτού

Αυτή η ποικιλία αναπτύσσεται ρωμαλέα και θα αναδείξει ξεκάθαρα τη μικτή κληρονομιά του. Το συγκεκριμένο υβριδικό δενδρύλλιο κάνναβης αναπτύσσει κύριο κορμο με κύριες συστοιχίες ανθών (cola) που μπορεί να φτάσει σε ύψος ακόμα και τα 150εκ. Κατά μήκος του αναπτύσσονται αρκετά πλευρικά κλαδιά τα οποία παραμένουν κοντά συγκριτικά με τον κύριο κορμό. Ωστόσο, και πάλι, γίνονται αρκετά μακριά και αναπτύσσουν πολλαπλά σημεία ανθοφορίας που κυριολεκτικά “πλημμυρίζουν” από ρητινοφόρα άνθη από πάνω ως κάτω.Αυτή η ποικιλία υβριδικής κάνναβης παραμένει συμπαγής και, παρά το μεγάλο ύψος του δενδρυλλίου, θα διατηρήσει έως τη συγκομιδή την τυπική Indica δομή. Μάλιστα, θα καταλήξει να μοιάζει ως ένα όμορφο και ασυνήθιστα τεράστιο δενδρύλλιο ινδικής κάνναβης.

Γεύση

Αυτή η ποικιλία κάνναβης αυτόματης ανθοφορίας προσφέρει μια αξέχαστη γευστική εμπειρία. Κατά τη διάρκεια της εισπνοής, αναδεικνύονται γεύσεις από γλυκές τροπικές φράουλες με διακριτικό υπόβαθρο γεύση τσιχλόφουσκα (bubblegum), ενώ κατά τη φάση της εκπνοής αναδεικνύεται περισσότερο η γεύση από ώριμες μπανάνες με δυνατό γήινο γευστικό υπόβαθρο.Εν κατακλείδι, είναι η τέλεια εξισορρόπηση μεταξύ ισχύος και λαχταριστού προφίλ τερπενίων που θα εξιτάρει τους hash παραγωγούς και τους εκχυλιστές κάνναβης που αναζητούν τις πιο ισχυρές ποικιλίες κάνναβης με τα πιο δυνατά προφίλ τερπενίων.

Λεπτομέρειες προϊόντος
82-1915-x4650

Χαρακτηριστικά

Είδος
Indica / Sativa
Τύπος φυτού
Αυτόματης άνθισης
Χρόνος άνθισης
70 - 77 ημέρες απο σπόρι
THC %
27%

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος