Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Wedding Glue (FastBuds)

Τόσο Κολλώδες που τα Δάχτυλά σου θα Κολλήσουν Μεταξύ τους!

  • Χώρος: Εσωτερικά/ Εξωτερικά
  • Φύλο: Θηλυκοποιημένο
  • Γονίδια: Sativa 40%/Indica 60%
  • Γενετική: Wedding Glue Auto
  • Ανθοφορία: 9-10 εβδομάδες
  • Συγκομιδή: Εσωτ. Χώρος 450 – 550 g/m2 / Υπαίθρια 60 – 160 g/φυτό
  • Ύψος: 70 – 120 cm
  • THC: εως 26%
  • CBD: < 1%
  • Αυτόματη Ανθοφορία: Ναι
  • Γεύση: Γήινη, Γλυκιά, Βανίλια
  • Μέγεθος: XL

Τέλειο για συμπυκνώματα κάνναβης. Η πολύ μεγάλη συγκέντρωση ρητίνης το κάνει ιδανικό για όσους ψάχνουν τις μεγαλύτερες αποδόσεις παραγωγής.Σούπερ παραγωγικό φυτό αυτόματης ανθοφορίας. Αυτό το στέλεχος μπορεί να παράξει έως και 550g/m2 σε 70 ημέρες!Από τα ισχυρότερα για το 2021! Ένα εξαιρετικά ισχυρό άνθος αυτόματης ανθοφορίας (autoflower) με 26% THC.Ιδανικά τερπένια για τους λάτρεις των γλυκών γεύσεων. Λαχταριστή γλυκιά γεύση που θυμίζει βανίλια. Θα τρέχουν τα σάλια σου!Εξαιρετική ισορροπία. Με εξαιρετικά ισορροπημένη επήρεια.

17,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 1 σπόρος
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
82-1918-x4662
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο3
Περιγραφή

Είναι μία στιβαρή ποικιλία αυτόματης ανθοφορίας, κατάλληλο για όλους τους τύπους καλλιεργητών, καθώς καλλιεργείται και αναπτύσσεται πολύ εύκολα. Είναι ένα υβρίδιο με κυριαρχία Indica. Χρειάζεται περίπου 63-70 ημέρες από τη σπορά έως τη συγκομιδή. Μπορεί να φτάσει σε ύψος τα 120εκ. Χαρίζει εκτιμώμενη απόδοση παραγωγής περίπου 550g/m2. Χάρις στα υψηλά ποσοστά 26% THC, αυτή η ποικιλία κάνναβης προσφέρει μια δυνατή επήρεια. Τα άνθη που αναπτύσσει είναι εξαιρετικά ρητινώδη και μοιάζουν λες και είναι καλυμμένα με κρεμώδες γλάσο. Παράγει ένα απολαυστικό μείγμα τερπενίων όπου ξεχωρίζουν η γλυκιά βανίλια και τα γήινα αρώματα. Κάνει δυνατό “κεφάλι” με αργή μετάβαση σε πιο χαλαρωτική επήρεια.

Περιγραφή άνθους

Το συγκεκριμένο δενδρύλλιο κάνναβης αναπτύσσει πολύ πυκνά και συμπαγή άνθη λόγω της παχιάς κάλυψης με τριχίδια, τα οποία προσδίδουν στα μπουμπούκια ένα γαλακτώδες χρώμα. Εκ πρώτης ματιάς, ενδέχεται να είναι δύσκολο να διακρίνεις τις λεπτομέρειές τους. Με μια πιο προσεκτική επιθεώρηση, θα διαπιστώσεις τις όμορφες πρασινωπές φούντες (nugs) με σκουροπράσινες αποχρώσεις καθώς και λίγα σκούρα πορτοκαλί τριχίδια στο πάνω μέρος από τους πρησμένους μεσαίου-μεγέθους κάλυκες, οι οποίοι ορισμένες φορές μπορεί να αποκτήσουν μοβ αποχρώσεις στις άκρες. Τα άνθη εκλύουν ένα μοναδικό άρωμα που θυμίζει πολύ icing βανίλιας, όμως σταδιακά θα αποκαλυφθεί ένα πιο βαθύ και πολυσύνθετο μείγμα αρωμάτων, μόλις ανοίξουν τα μπουμπούκια.

Επήρεια καπνίσματος

Παρά την Indica κυριαρχία, το Wedding Glue Auto προσφέρει μια ισορροπημένη επήρεια. Η επήρεια ξεκινάει δυναμικά ως “κεφάλι” παρακίνησης και διέγερσης, που θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης και θα δώσει ώθηση στη δημιουργικότητά σου. Όσο θα περνάει η ώρα, θα αρχίσει να μπαίνει στο προσκήνιο η Sativa επήρεια με σταδιακή μετάβαση σε βαθύτερη κατάσταση σωματικής χαλάρωσης που μπορεί να απαλύνει μυικούς πόνους και να προωθήσει μια γαλήνια νοητική κατάσταση.

Εμφάνιση φυτού

Είναι ένα εξαιρετικά παραγωγικό δενδρύλλιο κάνναβης με εκτιμώμενη απόδοση παραγωγής (yield) έως 550g/m2 σε 9-10 εβδομάδες. Ανήκει στα αρκετά ψηλά δενδρύλλια κάνναβης, καθώς μπορεί να φτάσει σε ύψος τα 120εκ. Το δενδρύλλιο αναπτύσσει δυνατά πλάγια κλαδιά που αναπτύσσονται κοντά το ένα στο’ άλλο, προσδίδοντάς του μια συμπαγή δομή, παρά το ύψος του. Χάρις στην καλά ισορροπημένη μίξη, αυτή η ποικιλία αναπτύσσει ένα θαμνώδες φύλλωμα με μοβ απόχρωση από νωρίς και πολλαπλά σημεία ανθοφορίας που θα βγάλουν τα super frosty και πυκνά άνθη σε μέγεθος μπάλας του πινγκ πονγκ.Η τέλεια επιλογή για εξαγωγείς εκχυλισμάτων κάνναβης που αναζητούν υψηλής ποιότητας στελέχη κάνναβης με ξεχωριστά, όμως ελκυστικά, προφίλ τερπενίων. Η συγκεκριμένη ποικιλία κάνναβης έχει δυνατή απόδοση τόσο όσον αφορά την υψηλή ποιότητα όσο και τη μεγάλη ποσότητα ρητίνης.

Γεύση

Μπορείς να περιμένεις ένα συνολικά γλυκό μείγμα τερπενίων με φρουτώδεις νότες και κυρίαρχη γεύση που θυμίζει icing βανίλιας, το οποίο θα “πλημμυρίσει” ευχάριστα το στόμα σου. Αυτό το μοναδικό μείγμα τερπενίων προσφέρει ένα πιο έντονο γήνινο υπόβαθρο το οποίο εξομαλύνει τον καπνό κατά την εισπνοή και, κατά την εκπνοή του καπνού, θα αρχίσει να βγάζει αργά προς την επιφάνεια πιο πιπεράτες και ξινές νότες, με τη γήινη γλυκιά βανίλια να κυριαρχεί κι εδώ ως γεύση.

Λεπτομέρειες προϊόντος
82-1918-x4662

Χαρακτηριστικά

Είδος
κυριαρχεί Indica
Τύπος φυτού
Αυτόματης άνθισης
Χρόνος άνθισης
63 - 70 ημέρες απο σπόρι
THC %
26%

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος