Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Original Cinderella (FastBuds)

Πολύτιμο σα διαμάντι.

  • Χώρος: Εσωτερικά/ Εξωτερικά
  • Φύλο: Θηλυκοποιημένο
  • Γονίδια: Sativa 65%/Indica 35%
  • Γενετική: Cinderella Auto
  • Ανθοφορία: 8-9 εβδομάδες
  • Συγκομιδή: Εσωτ. Χώρος 450– 550g/m2 / Υπαίθρια 60 – 160 g/φυτό
  • Ύψος: 90 – 120 cm
  • THC: εως 23%
  • CBD: < 1%
  • Αυτόματη Ανθοφορία: Ναι
  • Γεύση: Ροδάκινο, Ανανάς, Γλυκιά
  • Μέγεθος: XL

Παλιό, αλλά πολύτιμο. Η κλασική old-school ποικιλία βελτιώθηκε και είναι διαθέσιμη για αυτόματη ανθοφορία.Εξαιρετικά ισχυρή Sativa. Μπορείς να περιμένεις ένα πολύ ισχυρό ανεβαστικό αίσθημα ευφορίας, χάρις στο εντυπωσιακό επίπεδο 23% THC.Μία από τις ψηλότερες ποικιλίες αυτόματης ανθοφορίας. Το συγκεκριμένο φυτό μπορεί να φτάσει σε εντυπωσιακό ύψος έως 120εκ!Εξαιρετικές αποδόσεις παραγωγής! Φανταστικές αποδόσεις παραγωγής έως 550g/m2!Τροπικό κοκτέιλ. Λαχταριστή γεύση που θυμίζει τροπικό κοκτέιλ με διακριτικές γευστικές αποχρώσεις πεύκου και skunk, είναι σίγουρο ότι θα σε εξιτάρει.

11,50 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 1 σπόρος
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
82-1922-x4678
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών(1)
Αγαπημένο0
Περιγραφή

Ένα μεγάλο, όμως συμπαγές, υβρίδιο Sativa με ισχυρή επίδραση που είναι σίγουρο ότι θα σε κάνει να θέλεις κι άλλο. Η ποικιλία Cinderella Auto έχει αναπαραχθεί ώστε να αναπτύσσεται με μια εξαιρετικά υψηλή αναλογία άνθη-προς-φύλλα. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι το φυτό θα αναπτύξει πολλά άνθη και λιγότερα φύλλα, μεγιστοποιώντας την απόδοση παραγωγής και διευκολύνοντας το τριμάρισμα. Η αναμενόμενη απόδοση παραγωγής αυτής της ποικιλίας είναι 550g/m2 χάρις στα πολυπλευρικά κλαδιά που μπορούν να μεγαλώσουν τόσο όσο ο κύριος κορμός (cola). Παρά το μεγάλο ύψος των 120εκ, αυτή η ποικιλία καταφέρνει και παραμένει συμπαγής.

Περιγραφή άνθους

Το Cinderella Auto αναπτύσσει σκουροπράσινα παχιά άνθη με επιμήκεις μεγάλου μεγέθους κάλυκες με πάρα πολλά μακριά κεχριμπαρί τριχίδια. Παρά το πάχος τους, τα μπουμπούκια διατηρούν ένα σχετικά αέρινο look, λόγω των ασυνήθιστα μακριών τριχιδίων που τους προσδίδουν μια αφράτη, χνουδωτή εμφάνιση. Λόγω του μεγάλου αριθμού τριχιδίων, τα άνθη μοιάζουν λες κι έχουν ψεκαστεί με ζάχαρη άχνη, ενώ τα αρώματα που παράγουν δημιουργούν ένα φανταστικό τροπικό αρωματικό μείγμα με νότες από ανανά και ροδάκινο, που εξιτάρει τις αισθήσεις.

Επήρεια Καπνίσματος

Αυτή η ποικιλία προσφέρει μια πολύ δυνατή εγκεφαλική ευφορία. Υπερισχύει η χαρακτηριστική Sativa ευφορική εμπειρία, που ίσως αργήσει λίγο να “χτυπήσει”, όμως όταν το κάνει, θα εστιάσει στην ενέργειά σου και θα σε οδηγήσει σε μια κατάσταση υψηλής πνευματικότητας και ζωηρής διανοητικής κατάστασης. Λόγω της Indica κληρονομιάς, η υψηλή ευφορία θα μετατραπεί σε μια πιο χαλαρή κατάσταση που δε θα σε “κολλήσει” στον καναπέ, αλλά θα σε βοηθήσει να αράξεις και να ηρεμήσεις όσο θα απολαμβάνεις το ευχάριστο φτιάξιμο που θα σε κάνει να νιώθεις για αρκετή ώρα ότι πετάς ανάμεσα σε λευκά αφράτα σύννεφα.

Εμφάνιση φυτού

Αυτή η ποικιλία γίνεται αρκετά ψηλή και φτάνει έως και 120εκ. Αναπτύσσει ένα μακρύ δυνατό κορμόι με παχιά κλαδιά, τα οποία γεμίζουν με άνθη. Εάν αφεθεί να αναπτυχθεί φυσικά ο κεντρικός κορμός του θα ψηλώσει αρκετά. Παρά το σχετικά μεγάλο ύψος του και χάρις στην Indica πλευρά του, αυτό το υβρίδιο θα γίνει αρκετά συμπαγές. Αυτό το κάνει εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να καλλιεργήσουν ισχυρές ποικιλίες Sativa, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για τον κατακόρυφο χώρο. Λόγω της γενετικής ανάμειξης Indica και Sativa, το φυτό δε θα αναπτύξει πολύ φύλλωμα. Μάλιστα τα φύλλα σε σχήμα βεντάλιας είναι μικρά, ενώ η απόδοση παραγωγής του συγκεκριμένου υβριδίου φτάνει έως 550g/m2. Αποτελεί μια αναβαθμισμένη έκδοση της κλασικής ποικιλίας, η οποία έχει αναπαραχθεί ώστε να προσφέρει προϊόν υψηλότερης ποιότητας και υψηλότερες αποδόσεις παραγωγής.

Γεύση

Δυνατή και υπέροχη γλυκιά γεύση με λαχταριστές νότες τροπικού ανανά και ώριμου ροδάκινου που θυμίζει τις γευστικές εντάσεις ένος τροπικού κοκτέιλ, όπου συνυπάρχουν και πιο διακριτικές ξύλινες γευστικές αποχρώσεις skunk και πεύκου. Το μοναδικό μείγμα τερπενίων δημιουργεί ένα εξαιρετικά smooth καπνό που αφήνει επίγευση καραμέλας με τροπικά φρούτα και εσπεριδοειδή.

Λεπτομέρειες προϊόντος
82-1922-x4678

Χαρακτηριστικά

Είδος
κυριαρχεί Sativa
Τύπος φυτού
Αυτόματης άνθισης
Χρόνος άνθισης
56 - 63 ημέρες απο σπόρι
THC %
23%

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος