Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Original Blueberry (FastBuds)

Μπουμπούκια με λαχταριστή γεύση μύρτιλου που θα γλυκάνουν τη μέρα σου.

  • Χώρος: Εσωτερικά/ Εξωτερικά
  • Φύλο: Θηλυκοποιημένο
  • Γονίδια: Sativa 35%/Indica 65%
  • Γενετική: Blueberry Autoflowering
  • Ανθοφορία: 9 εβδομάδες
  • Συγκομιδή: Εσωτ. Χώρος 400– 500g/m2 / Υπαίθρια 50 – 150 g/φυτό
  • Ύψος: 70 – 110 cm
  • THC: εως 22%
  • CBD: < 1%
  • Αυτόματη Ανθοφορία: Ναι
  • Γεύση: Μύρτιλο, Λουλούδια, Φρούτα
  • Μέγεθος: XL

Άνθη με γεύση και άρωμα φρέσκου μύρτιλου. Με πεντανόστιμη γεύση που θυμίζει blueberry muffin και που θα γλυκάνει την ατμόσφαιρα σε όλο το δωμάτιο!Ευφορική διάθεση χωρίς άγχος. Με γνωστές ιδιότητες που δεν ενεργοποιούν το άγχος, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για όσους βιώνουν κατάσταση παράνοιας ή σχετικά αγχωτικά επεισόδια όταν καπνίζουν.Κατάλληλο για αρχάριους. Αναπτύσσεται εύκολα και του αρκούν τα βασικά.Πραγματικά φρουτώδες. Με γεύση όπως πρέπει, μπορείς να περιμένεις τερπένια με έντονο άρωμα μύρτιλο (blueberry).

11,50 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 1 σπόρος
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
82-1923-x4682
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο3
Περιγραφή

Χάρις στην ποιοτική Indica γενετική, αυτή η ποικιλία γίνεται αρκετά θαμνώδες, συμπαγής, και μεγαλώνει όμορφα μπουμπούκια σε πολλές αποχρώσεις, αρκεί βεβαίως να καλλιεργηθεί στις κατάλληλες συνθήκες. Must επιλογή για όσους επιθυμούν να καλλιεργήσουν κλασικές ποικιλίες χωρίς έξτρα κόπο. Αποδίδει σε μέγεθος και συγκομιδή. Φτάνει 75-110εκ ύψος και εμφανίζει ανθούς σε όλο το ύψος και σε όλα τα κλαδιά. Αναπτύσσεται σε κάτω από 65 ημέρες από τη σπορά και προσφέρει αναμενόμενη απόδοση 500g/m2. Ξεχωρίζει με το πλούσιο και λαχταριστό μίγμα τερπενίων. Must επιλογή για τους λάτρεις των ισχυρών επιδράσεων και των λαχταριστών φρουτώδων τερπενίων που χαρακτηρίζουν την οικογένεια Indica.

Περιγραφή άνθους

Όταν έρθει η ώρα της συγκομιδής, τα άνθη θα είναι πλήρως καλυμμένα από ένα παχύ στρώμα ρητίνης και ενδέχεται να έχουν πολλά χρώματα. Τα άνθη αναμένονται να έχουν ανοιχτό πράσινο χρώμα, ορισμένες φορές με ροζ, κίτρινες, μοβ, και κόκκινες αποχρώσεις. Οι κάλυκες πρήζονται αρκετά, προσφέροντας στα άνθη ένα χοντρό και μυτερό look. Μόλις σπάσεις την πρώτη ώριμη φούντα, το δωμάτιο θα “πλημμυρίσει” με πλούσια αρώματα φρέσκων γλυκών μύρτιλων που θα κάνουν τον ουρανίσκο να θέλει να τα γευτεί.

Επήρεια Καπνίσματος

Πρόκειται για μια ισχυρή ποικιλία η οποία, χάρις στην υψηλή περιεκτικότητα 22% THC, “χτυπάει” από την πρώτη κιόλας εισπνοή. Από την πρώτη στιγμή δημιουργεί ένα γλυκό αίσθημα χαλάρωσης, όπως όταν απολαμβάνεις ένα χαλαρωτικό spa. Επίσης δημιουργείται ένα αίσθημα ανεβαστικής ευφορίας, το οποίο βοηθάει στην έναρξη συζητήσεων. Παράλληλα επιτυγχάνεται μια ήρεμη αίσθηση παντελώς απελευθερωμένη από οποιοδήποτε άγχος. Αν και δε θα σε “κολλήσει” στον καναπέ, η ευφορική επιρροή της συγκεκριμένης ποικιλίας είναι αρκετά δυνατή. Ωστόσο, η ευφορική κατάσταση συνοδεύεται από ήρεμη και χαλαρή διάθεση που δεν επηρεάζει αρνητικά τη δυνατότητα συγκέντρωσης. Ακόμα, μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς, εάν κάτι τέτοιο αναζητάς.Η συγκεκριμένη ποικιλία προσφέρει μια πολυσύνθετη ευφορική εμπειρία που θυμίζει αρκετά αυτή της οικογένειας Sativa, η οποία, αναλόγως της ποσότητας, μπορεί να δημιουργήσει και υπνηλία.

Εμφάνιση Φυτού

Με ύψος που φτάνει έως 110εκ, αυτή η ποικιλία αναπτύσσει μια τυπική Indica δομή, όμως με ελαφρώς υψηλότερα και μακρύτερα μεσογονάτια διαστήματα. Η αναμενόμενη απόδοση παραγωγής είναι 500g/m2. Μόλις το φυτό αρχίσει να αναπτύσσεται, θα αρχίσουν να ξεπροβάλουν τα φαρδιά παλαμοειδή φύλλα από τους παχείς μίσχους των κλαδιών. Σύντομα, το φυτό θα αρχίσει να γεμίζει με μυτερά και πολύ γεμάτα άνθη, τα οποία θα είναι τελείως καλυμμένα από ένα παχύ στρώμα ρητίνης. Να σημειωθεί πως τα άνθη είναι πολύ πιθανό να αποκτούν πολλά διαφορετικά χρώματα όσο θα πλησιάζει η εποχή της συγκομιδής.

Γεύση

Η γεύση του είναι εξαιρετικά ευχάριστη και γλυκειά, αφήνοντας στο στόμα υπέροχες νότες από άγρια γλυκά μύρτιλα, και γίνεται σιγά σιγά πιο πλούσια με νότες που θυμίζουν blueberry muffin κατά τη φάση της εκπνοής. Πρόκειται για ένα λαχταριστό μείγμα από λουλουδένια, γήινα, και φρουτώδη τερπένια, το οποίο θα “πλημμυρίσει” τον χώρο από το πρώτο άναμμα. Ήδη από την πρώτη ρουφηξιά, θα καταλάβεις γιατί αυτή η ποικιλία έχει γίνει τόσο δημοφιλής.

Λεπτομέρειες προϊόντος
82-1923-x4682

Χαρακτηριστικά

Είδος
κυριαρχεί Indica
Τύπος φυτού
Αυτόματης άνθισης
Χρόνος άνθισης
63 - 65 ημέρες απο σπόρι
THC %
22%

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος