Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Original Afghan Kush (FastBuds)

Ο daddy όλων των Kush.

  • Χώρος: Εσωτερικά/ Εξωτερικά
  • Φύλο: Θηλυκοποιημένο
  • Γονίδια: Sativa 15%/Indica 85%
  • Γενετική: Afghan Auto
  • Ανθοφορία: 9 εβδομάδες
  • Συγκομιδή: Εσωτ. Χώρος 400– 500g/m2 / Υπαίθρια 50 – 130 g/φυτό
  • Ύψος: 60 – 90 cm
  • THC: εως 22%
  • CBD: < 1%
  • Αυτόματη Ανθοφορία: Ναι
  • Γεύση: Γήινη, Πικάντικη, Γλυκιά
  • Μέγεθος: XL

100% φυσικό παυσίπονο. Μια εξαιρετική επιλογή για τους ασθενείς που λαμβάνουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ψάχνουν εναλλακτικές επιλογές ανακούφισης από τους σωματικούς πόνους.Τέλειο για τους hash καλλιεργητές. Με πολύ καθαρή γεύση χασίς, είναι μια επιλογή που θα λατρέψουν οι παραδοσιακοί old-school καλλιεργητές χασίς.Ο Βασιλιάς των Indica. Μία από τις αγνότερες Indica ποικιλίες μας έως τώρα! Για όνειρα γλυκά. Εάν καπνίσεις πολύ είναι σίγουρο ότι θα σε νυστάξει, οπότε επίλεξε τη σωστή ώρα για να το καπνίσεις!

11,50 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 1 σπόρος
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
82-1924-x4686
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών(1)
Αγαπημένο7
Περιγραφή

Αυτό το υβρίδιο γρήγορης ανθοφορίας έχει ύψος που κυμαίνεται μεταξύ 60-90εκ, συνήθως το ύψος του μένει στο χαμηλότερο εύρος. Παράγει περίπου 500g/m2 σε 56-63 ημέρες από τη σπορά στη συγκομιδή. Αποτελεί μια άριστη επιλογή για όσους ψάχνουν ποικιλίες Indica που μεγαλώνουν γρήγορα και είναι ανθεκτικά. Χάρις στη χαλαρωτική και μακράς διαρκείας ναρκωτική επίδρασή του, αποτελεί ένα φανταστικό φυσικό παυσίπονο. Να περιμένεις τεράστιες ποσότητες ρητίνης και ένα αλησμόνητο μείγμα πλούσιο σε τερπένια και αρώματα σε γήινους, γλυκούς, πικάντικους τόνους. Όλα αυτά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά κάνουν το συγκεκριμένο υβρίδιο τον διακαή πόθο των old-school λάτρεων του χασίς.

Περιγραφή άνθους

Το Afghan Kush Auto μπορεί να φτάσει σε ύψος 60-90εκ, όμως συνήθως φτάνει στα χαμηλότερα ύψη αυτού του εύρους. Αναπτύσει μικρό κύριο κορμό (cola) και μερικά μικρότερα πλαϊνά κλαδιά με μεγάλα, πλατιά και παχιά φύλλα, τα οποία είναι χαρακτηριστικά στα κυρίαρχα στελέχη της οικογένειας Indica. Αυτή η ποικιλία αναπτύσσει μεγάλου μεγέθους παχιά μπουμπούκια σε ανοιχτή και σκούρα πράσινη απόχρωση. Στα αρχικά στάδια της ανθοφορίας αναπτύσσεται τεράστιος αριθμός τριχιδίων και το φυτό αρχίζει να εκλύει ένα υπέροχο γήινο kushy άρωμα, οπότε είναι σημαντικό να είναι έτοιμο το φίλτρο άνθρακα.

Επήρεια Καπνίσματος

Χάρις στην αποκλειστικά επιλεγμένη Indica γενετική, θα πρέπει να αναμένεται ένα συγκλονιστικό αποτέλεσμα που χαρακτηρίζει αυτήν την κορυφαία ποικιλία Indica. Να σημειωθεί ότι αυτή η ποικιλία “βαράει” δυνατά, δημιουργεί μεγάλες λιγούρες γνωστές ως munchies, και εάν καπνίσεις πολύ μπορεί να σε βγάλει κυριολεκτικά νοκ άουτ. Το κάπνισμα θα δημιουργήσει μια εξαιρετικά τεμπέλικη και χαλαρή αίσθηση που θα σε “βουλιάξει” ευχάριστα στον καναπέ. Αυτή ακριβώς η εξαιρετικά χαλαρή εμπειρία είναι που κάνει αυτή την ποικιλία ιδανική για όσους ψάχνουν για ισχυρή μυοχαλαρωτική επίδραση που θα τους βοηθήσει να χαλαρώσουν μετά από μια δύσκολη και κουραστική μέρα στη δουλειά ή θα τους βοηθήσει να ανακουφίσουν τους πονεμένους μύες μετά από έντονη σωματική κόπωση ή για όσους ιατροφαρμακευτικούς ασθενείς πάσχουν από αϋπνία, απώλεια όρεξης ή σωματικούς πόνους.

Εμφάνιση Φυτού

Το δικό μας υβρίδιο Afghan Kush Auto αποκτά την κλασική εμφάνιση που χαρακτηρίζει τα φυτά της οικογένειας Indica. Συνήθως, φτάνει σε ύψος 60-90εκ με πλατιά βαθυπράσινα φύλλα, κοντό μεσογονάτιο διάστημα, παχύ κορμό και κλαδιά που θα σε ανταμείψουν με έως 500g/m2 ανθών πλούσιων σε ρητίνη. Αυτή η ποικιλία είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους καλλιεργητών και αποτελεί εξαιρετική επιλογή για όσους καλλιεργούν στο μπαλκόνι ή στην πίσω αυλή, λόγω τις στιβαρής δομής και του μικρού του ύψους. Χάρις στο κορυφαίο γενετικό μείγμα, αυτή η ποικιλία είναι ιδανική για όσους καλλιεργητές υποφέρουν από σκληρό κλίμα, καθώς παρουσιάζει εξαιρετική ανθεκτικότητα ενάντια σε κοινά παράσιτα, μικροοργανισμούς και μούχλα. Η μεγάλη του αντοχή σε δύσκολες συνθήκες, καθιστά την συγκεκριμένη ποικιλία άριστη επιλογή για τους υπαίθριους καλλιεργητές.

Γεύση

Αυτή η ποικιλία ξεχωρίζει με την αξέχαστη, κλασική old-school γεύση. Παράγει ένα φανταστικό φυτικό μείγμα τερπενίων με κλασικές γήινες νότες πεύκου, το οποίο έχει άρωμα όπως το καθαρό χασίς αναμειγμένο με βαθύ τόνο εσπεριδοειδών. Η γεύση είναι αρκετά kushy και γήινη με πικάντικους τόνους και ελαφρώς γλυκό βάθος που βοηθάει στην εξομάλυνση του καπνού, επιτρέποντας στον καπνιστή να γευτεί όλες τις ξεχωριστές γεύσεις όταν φυσάει αργά τον καπνό.

Λεπτομέρειες προϊόντος
82-1924-x4686

Χαρακτηριστικά

Είδος
κυριαρχεί Indica
Τύπος φυτού
Αυτόματης άνθισης
Χρόνος άνθισης
56 - 63 ημέρες απο σπόρι
THC %
22%

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος