Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Gorilla Punch (FastBuds)

Γεννημένο να είναι ισχυρό!

  • Γενετικά: Gorilla Punch
  • Είδος: Indica/Sativa
  • Τύπος φυτού: Αυτόματης άνθισης
  • Χρόνος άνθισης: 8-9 εβδομάδες
  • THC %: 26%
  • CBD%: Χαμηλό
  • Απόδοση εσωτερικά: 450 – 550 gr/m2
  • Απόδοση εξωτερικά: 50 – 150 γρ/φυτό
  • Ύψος: 90 – 120 εκ
  • Γεύση: Πικάντικη, Λεμόνι, Ξύλο, Πιπέρι

Το Gorilla Punch Auto προκύπτει από μια διπλή γενετική διασταύρωση κάνναβης αυτόματης ανθοφορίας. Το συγκεκριμένο φυτό αναπτύσσει υπέροχα δενδρύλλια με όμορφα σκούρα μοβ άνθη τα οποία διαθέτουν έως και 26% THC. Ξεχωρίζει με την εκπληκτική, πλούσια γεύση, την ισχυρή επίδραση, αλλά και τις υψηλές εκτιμώμενες αποδόσεις παραγωγής (yields) που μπορούν να φτάσουν έως και 550gr/m2. Η τέλεια επιλογή για όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με καλλιέργεια κάνναβης αυτόματης ανθοφορίας που μπορεί να τους αποφέρει εντυπωσιακές συγκομιδές, σε μόλις 56-63 ημέρες, χωρίς ιδιαίτερα μεγάλη προσπάθεια. Μια εξαιρετική ποικιλία autoflower κάνναβης για χρήση την ημέρα, κυρίως για όσους αναζητούν μια απόλυτα ισορροπημένη επίδραση με έξτρα ώθηση για δημιουργική εξερεύνηση, που θα τους απελευθερώσει από το άγχος, και θα τους βοηθήσει να "χαθούν" σε μια "θάλασσα" λαχταριστών τερπενίων. Το προφίλ τερπενίων στο συγκεκριμένο auto στέλεχος κάνναβης κυμαίνεται από κρεμώδες λεμονόχορτο μέχρι ξυλώδες και γήινο μείγμα βοτάνων που καλύπτει τον ουρανίσκο και θα κάνει τα σάλια σου να τρέχουν σα να μην υπάρχει αύριο.

17,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 1 σπόρος
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
82-2050-1
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο7
Περιγραφή

Περιγραφή άνθους

Μπορείς να περιμένεις ογκώδεις μωβ παπάδες πλημμυρισμένες σε ρητίνη. Το Gorilla Punch Auto αναπτύσσει δενδρύλλια με πανέμορφα άνθη σε ανοιχτόχρωμες και σκουρόχρωμες μοβ αποχρώσεις. Συν τοις άλλοις, τα ανοιχτόχρωμα καστανά τριχίδια που αναπτύσσονται σε όλο το μήκος των μικρών, αλλά εξαιρετικά πυκνών ανθών δημιουργούν μια πραγματική οπτική απόλαυση, μια κορυφαία εμφάνιση που επιζητούν όλοι οι καλλιεργητές κάνναβης.
Αν η υπέροχη εμφάνιση που έχουν τα συγκεκριμένα auto δενδρύλλια κάνναβης σε έχει ήδη κερδίσει, τότε τα πλούσια αρώματα θα σε κάνουν να αναζητάς ακόμα περισσότερα. Μόλις σπάσεις ένα παπά, θα αναβλύσει άμεσα ένα μικρό δείγμα από το πραγματικό ποτ-πουρί τερπενίων που κρύβεται στο εσωτερικό του. Το άρωμα αρχικά είναι έντονο και gassy. Σταδιακά, αποκαλύπτει ένα πολύ πιο σύνθετο και συναρπαστικό προφίλ τερπενίων που οι γνώστες της κάνναβης θα εκτιμήσουν ιδιαιτέρως.

Επήρεια καπνίσματος

Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε THC, αυτό το φυτό κάνναβης αυτόματης ανθοφορίας χτυπάει δυνατά και γρήγορα. Μετά από λίγες μόνο τζούρες θα σε κυριεύσει η φλυαρία. Το Gorilla Punch Auto είναι μια εξαιρετική ποικιλία autoflower για κοινωνικές συνευρέσεις και για όσους επιθυμούν να ανεβάσουν τη διάθεσή τους ή να αξιοποιήσουν τη δημιουργικότητά τους. Εκτός αυτού, η επήρεια διαθέτει και ιατρικές ιδιότητες. Λόγω της Indica κληρονομιάς, η συγκεκριμένη ποικιλία κάνναβης ενισχύει τη συγκέντρωση, απαλύνει το άγχος, και σε βοηθάει να παραμένεις σε θετική διάθεση όλη μέρα. Όσοι δεν είναι συνηθισμένοι σε δυνατές ποικιλίες κάνναβης, συνιστούμε να ξεκινήσουν με μικρότερες δόσεις ώστε να μπορέσουν να διαχειριστούν καλύτερα την έντονη επίδραση, καθώς πρόκειται για ένα ισχυρό αυτόματο που μπορεί να σε "καθηλώσει" στον καναπέ αν δεν έχεις αρκετά υψηλή ανοχή.

Εμφάνιση φυτού

Αυτό το φυτό κάνναβης αυτόματης ανθοφορίας αναπτύσσει αρκετά ψηλά δενδρύλλια που μπορούν να φτάσουν σε ύψος ακόμα και τα 120 εκατοστά, με αρκετά πλατιά φύλλα με λεπτά άκρα, τυπικά των υβριδικών ποικιλιών. Το Gorilla Punch Auto είναι ιδανικό για αρχάριους καλλιεργητές κάνναβης. Η εκτιμώμενη απόδοση παραγωγής (yields) μπορεί να φτάσει έως και 550gr/m2. Το κάθε δενδρύλλιο μπορεί να παράξει πολλά γυαλιστερά άνθη σε μέγεθος μπάλας του γκολφ, από πάνω μέχρι κάτω, χωρίς κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια. Χάρη στην εξαιρετική γενετική επιλογή, τα παχιά άνθη είναι τέλεια τοποθετημένα σε όλη την κύρια κόλα και τα κλαδιά και αναπτύσσονται με λίγα φύλλα, γεγονός που συμβάλλει στην ομαλότητα του κύκλου ανάπτυξης, από τη σπορά έως τη συγκομιδή.

Γεύση

Τα πλούσια σε τερπένια άνθη αυτής της ποικιλίας είναι γεμάτα γεύση και αρώματα. Είμαστε σίγουροι ότι θα κάνουν τα σάλια σου να τρέχουν, ήδη από τη διαδικασία αλέσματος. Το υπέροχο άρωμα έχει ένα γλυκό υπόβαθρο που εξομαλύνει τον καπνό. Κατά την εισπνοή, η εξαιρετική γεύση ξεκινά ως γλυκόξινα εσπεριδοειδή. Κατά την εκπνοή, η γεύση μετατρέπεται σταδιακά σε μια κρεμώδη μους λεμονιού με ισχυρό υπόβαθρο γαρύφαλλο και κανέλα.

Λεπτομέρειες προϊόντος
82-2050-1

Χαρακτηριστικά

Είδος
Indica / Sativa
Τύπος φυτού
Αυτόματης άνθισης
Χρόνος άνθισης
8-9 εβδομάδες
THC %
26%
CBD%
Χαμηλό

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος