Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Amnesia Zkittlez (FastBuds)

Το πιο "Hazy" Ουράνιο Τόξο που έχεις δοκιμάσει!

  • Γενετικά: Amnesia Zkittlez
  • Είδος: κυριαρχεί Sativa
  • Τύπος φυτού: Αυτόματης άνθισης
  • Χρόνος άνθισης: 9-10 εβδομάδες
  • THC %: 24%
  • CBD%: Χαμηλό
  • Απόδοση εσωτερικά: 450 – 600 gr/m2
  • Απόδοση εξωτερικά: 60 – 200 γρ/φυτό
  • Ύψος: 70 – 120 εκ
  • Γεύση: Γλυκιά, Πικάντικη, Λεμόνι, Φρούτα

Old-school και μοντέρνα Cali γενετική στα καλύτερά τους. Με έως και 24% THC, αυτή η εξαιρετική ποικιλία κάνναβης αυτόματης ανθοφορίας προσφέρει ένα σχεδόν ψυχεδελικό αποτέλεσμα που συνοδεύεται από μια συνολική γλυκόξινη γεύση κοκτέιλ φρούτων που καλύπτει ολόκληρη τη στοματική κοιλότητα και σε κάνει να "πετάς σε συννεφάκια", όλη μέρα. Χρειάζονται περίπου 70 ημέρες από τη σπορά μέχρι τη συγκομιδή. Είναι μια εξαιρετική autoflower ποικιλία ιδιαιτέρως εύκολη στην καλλιέργεια, όπου ξεχωρίζουν τα όμορφα χρώματα, αλλά και η ιδανική δομή που έχουν τα δενδρύλλια τα οποία φτάνουν έως 120 εκατοστά σε ύψος. Η εκτιμώμενη απόδοση παραγωγής (yields) είναι περίπου 600gr/m2, ενώ δεν απαιτείται ιδιαίτερη φροντίδα κατά την καλλιέργεια. Γι' αυτόν τον λόγο τα συγκεκριμένα φυτά κάνναβης αυτόματης ανθοφορίας είναι ιδανικά για καλλιεργητές κάνναβης όλων των επιπέδων, κυρίως δε αυτούς που αναζητούν τα ισχυρότερα Sativa autoflowers στην αγορά.

17,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 1 σπόρος
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
82-2053-1
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών(5)
Αγαπημένο12
Περιγραφή

Ιδανικό για αρχάριους.

Τεράστιες αποδόσεις παραγωγής (yields) έως και 600gr/m2, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Ετοιμάσου για "απογείωση"! Μια σχεδόν ψυχεδελική "ανύψωση" που θα σε φτάσει στο φεγγάρι.

Ένα μοντέρνο blast to the past. Βίωσε όλο το φάσμα κλασικών και μοντέρνων τερπενίων!

Πλούσιο σε φρουτώδη τερπένια. Φρουτώδης ρητίνη τέλεια για λαχταριστά εκχυλίσματα.

Super Sativa. Για μια πλήρη Sativa εμπειρία, σε 70 ημέρες!

Περιγραφή άνθους

Μπορείς να περιμένεις πλούσια φρουτώδη γεύση που θυμίζει τροπική φρουτοσαλάτα. Το autoflower στέλεχος κάνναβης Amnesia Zkittlez Auto παράγει επιμήκη σκουροπράσινα μπουμπούκια με ανοιχτές κίτρινες τρίχες, και μερικές φορές με μια απαλή ροζ απόχρωση, που θα ερωτευτούν όσοι αγαπούν τις χρωματιστές ποικιλίες κάνναβης. Τα σαγηνευτικά άνθη αποτελούν τον τέλειο καμβά για αυτό το αριστούργημα τερπενίων. Μόλις σπάσεις έναν παπά, θα σε κατακλύσει ένα σχεδόν μεθυστικό γλυκόξινο άρωμα που κυμαίνεται μεταξύ ανανά και λεμόνι έως παπάγια και μάνγκο. Το έντονο πικάντικο υπόβαθρο θα σου θυμίσει κλασικές old-school γεύσεις και θα σε ιντριγκάρει να μαντεύεις τι γεύση έχεις στο στόμα σου μετά από κάθε τζούρα.

Επήρεια καπνίσματος

Για ένα υπέροχο "ταξίδι" στο φεγγάρι μέσα από τα "γρανάζια" του μυαλού σου. Χάρη στη Sativa κληρονομιά του, μπορείς να περιμένεις μια σχεδόν ψυχεδελική επίδραση που ξεκινά μόλις μετά από κανα δυο καλές τζούρες. Οι επιδράσεις του Amnesia Zkittlez Auto θα σε "εκτοξεύσουν στο διάστημα" μέσα από μια εξαιρετικά δραστήρια ευφορία που θα "πλημμυρίσει" το μυαλό σου με δημιουργικότητα, ανεβάζοντας παράλληλα τη διάθεσή σου στα "ουράνια". Η υψηλή εγκεφαλική ευφορία θα καταλάβει σταδιακά το σώμα σου, χαλαρώνοντάς σε από το κεφάλι έως τα πόδια. Όσο θα είσαι υπό την επήρεια αυτής της υπέροχης ευφορίας θα έχεις ξεχάσει τι σημαίνει άγχος, ενώ οι σκέψεις σου θα ταξιδεύουν σαν αποδημητικά πουλιά γύρω από τον πλανήτη Γη. Η τέλεια επιλογή για μουσικούς και εικονογράφους που προσπαθούν να βρουν έμπνευση ή για καταναλωτές με υψηλή ανοχή που απλά θέλουν να την "ακούσουν" και να περάσουν καλά.

Εμφάνιση φυτού

Αυτό το εύκολο στην καλλιέργεια υβρίδιο Sativa θα σε συναρπάσει με την τέλεια δομή και την έντονη ανάπτυξη. Το Amnesia Zkittlez Auto αναπτύσσει μια τεράστια κύρια κόλα που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 120 εκατοστά, με μακριές πλευρικές διακλαδώσεις και μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των διακλαδώσεων, δείχνοντας ξεκάθαρα το χρόνο και την αφοσίωση που αφιερώθηκε στην επιλογή των τέλειων γονικών φυτών.
Λόγω της Sativa κληρονομιάς, αυτή η ποικιλία κάνναβης αυτόματης ανθοφορίας αναπτύσσει όμορφα επιμήκη άνθη με πολύ λίγα, λεπτά φύλλα, τα οποία καλύπτονται πλήρως με ρητίνη και ξεθωριάζουν σε ένα όμορφο πράσινο χρώμα με ντελικάτες ροζ αποχρώσεις όταν πλησιάζει η περίοδος της συγκομιδής.

Γεύση

Το Amnesia Zkittlez Auto σε "χτυπάει" δυνατά με ένα γλυκό φρουτώδες κοκτέιλ που θα σε "ταξιδέψει" σε όλο το γευστικό φάσμα που προσφέρουν τα πικάντικα και φρουτώδη τερπένια. Κατά την εισπνοή, το λαχταριστό προφίλ τερπενίων "μεταμορφώνεται" σε ένα γλυκό φρουτώδες κοκτέιλ με νότες από φρουτοσαλάτα και χυμό λάιμ, με υπόβαθρο που φλερτάρει ανάμεσα σε πικάντικες και ξινές νότες.
Κατά την εκπνοή, τα πικάντικα τερπένια αποκτούν πιο πρωταγωνιστικό ρόλο, έρχονται στο προσκήνιο και αναμειγνύονται με τις φρουτώδεις νότες, προσφέροντας στον ουρανίσκο μια πολυσύνθετη, πλούσια, κρεμώδη γεύση. Η επίγευση θυμίζει μους εσπεριδοειδών που θα "πλημμυρίσουν" το στόμα σου με σάλιο, μόνο στην ιδέα, φαντάσου να το γευτείς κιόλας.

Λεπτομέρειες προϊόντος
82-2053-1

Χαρακτηριστικά

Είδος
κυριαρχεί Sativa
Τύπος φυτού
Αυτόματης άνθισης
Χρόνος άνθισης
9-10 εβδομάδες
THC %
24%
CBD%
Χαμηλό

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος