Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Gorilla Sherbet FF (FastBuds)

Ένα δυνατό και ανθεκτικό "τέρας" ταχείας ανθοφορίας.

  • Γενετικά: Gorilla Glue x Orange Sherbet Auto
  • Είδος: 70% Sativa – 30% Indica
  • Τύπος φυτού: Φωτοπεριόδου
  • Χρόνος άνθισης: 7 εβδομάδες
  • THC %: 27%
  • CBD%: Χαμηλό
  • Απόδοση εσωτερικά: 450 – 600 gr/m2
  • Απόδοση εξωτερικά: 400 – 600 γρ/φυτό
  • Ύψος: μέχρι 2μ
  • Γεύση: Γλυκιά, φρουτώδης, φουντούκι

Έντονο άρωμα και δυνατό "άκουσμα". 27% THC που θα υπνωτίσει τους γευστικούς σου κάλυκες.
Πλούσια γλυκιά και φρουτώδης γεύση για λαχταριστά εκχυλίσματα.
Ισχυρή σωματική χάλαρωση και ανακούφιση, που θα σε αφήσει με ενα χαμόγελο ως τ αυτιά.

16,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 1 σπόρος
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
82-2263-1
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο3
Περιγραφή
Αναπαραγμένο από τα εξαιρετικά ισχυρά και γευστικά γονίδια του Gorilla Glue και του Orange Sherbet, το GG4 Sherbet FF (Fastflowering) "απογειώνει" τα κορυφαία χαρακτηριστικά των γονέων του στο επόμενο επίπεδο. Πρόκειται για ένα στέλεχος κάνναβης με υψηλές αποδόσεις παραγωγής (yields) που μπορεί να παράγει έως και 600 g/m2 σε περίοδο ανθοφορίας 7 εβδομάδων. Αυτό το εξαιρετικά ανθεκτικό υβρίδιο κάνναβης με Indica κυριαρχία ευδοκιμεί σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και σε όλους τους τύπους κλίματος, ενώ παράγει λαχταριστά γλυκά, φρουτώδη, πικάντικα και γήινα τερπένια (terps) που συνθέτουν ένα υπέροχο άρωμα ζαχαρωμένου φουντουκιού.

Περιγραφή Άνθους 

Το GG4 Sherbet FF αναπτύσσει ογκώδη μπουμπούκια με μακριές σκούρες πορτοκαλί τρίχες και σπαθόμορφους κάλυκες που καλύπτονται από τριχώματα μέχρι την ώρα της συγκομιδής και τους προσδίδουν μια πανέμορφη ασημόλευκη εμφάνιση.

Αυτή η θηλυκοποιημένη φωτοπεριοδική ποικιλία υβριδικής κάνναβης παράγει τρελές ποσότητες ρητίνης που ευωδιάζει ένα λαχταριστό μείγμα γλυκών φρούτων και μοσχοβολιστής γης με έντονο φόντο εσπεριδοειδών. Ένας συνδυασμός που σίγουρα θα κάνει τα σάλια σου να τρέχουν από τη στιγμή κιόλας που θα αρχίσεις το άλεσμα των μπουμπουκιών. Είναι μια εξαιρετική ποικιλία για χασίς και εκχυλίσματα κάνναβης, καθώς έχει την τάση να προσφέρει άφθονες ποσότητες ρητίνης κορυφαίας ποιότητας.

Επήρεια Καπνού 

Είναι ένα υβρίδιο κάνναβης με Indica κυριαρχία που μπορεί να σου προσφέρει μια βαθιά σωματική χαλάρωση ενώ παράλληλα θα ανεβάσει τη διάθεσή σου προς μια υπέροχα ανακουφιστική ευδιαθεσία. Μπορείς να περιμένεις ένα άκρως χαρούμενο high που θα ξεκινήσει με ένα ελαφρώς ευφορικό συναίσθημα που θα ενισχύσει θετικά τη διάθεσή σου ωθώντας σε σε μια ειρηνική κατάσταση νου και σώματος. Σταδιακά, η βαθιά χαλαρωτική μαστούρα θα καταλάβει όλο το σώμα σου αφήνοντάς σε σε μια μακράς διάρκειας "couch-friendly" (αντί για "couch-locky") φάση. Η γενική επίδραση που θα υπερισχύσει θα είναι cozy ευδιαθεσία που μπορεί να διαρκέσει ακόμα και ολόκληρη την ημέρα. Το GG4 Sherbet FF είναι μια εξαιρετική επιλογή για καθημερινή χρήση, καθώς το μακράς διάρκειας high θα σε βάζει πάντα στο σωστό mood, ενώ παράλληλα θα σε απαλλάσσει από το στρες και το άγχος.

Εμφάνιση Φυτού 

Είναι μια υβριδική φωτοπεριοδική ποικιλία κάνναβης με ταχεία άνθηση που αναπτύσσει δενδρύλλια μεσαίου μεγέθους και με μια τυπική υβριδική δομή, τα οποία μπορούν να φτάσουν τα 200 εκ σε ύψος και να προσφέρουν υψηλές αποδόσεις παραγωγής (yields) έως και 650 g/m2. Τα GG4 Sherbet FF υβριδικά δενδρύλλια κάνναβης αναπτύσουν μια στιβαρή, θαμνώδη εμφάνιση με ένα στιβαρό κύριο κόλο και παχιά πλευρικά κλαδιά που μπορούν να υποστηρίξουν μεγάλη παραγωγή χωρίς πολλή προσπάθεια. Αυτή η εξαιρετικά γρήγορη ποικιλία παράγει χαρακτηριστικά ανοιχτοπράσινα μπουμπούκια με υψηλή αναλογία μπουμπουκιών προς φύλλα, κάτι που κάνει το τριμάρισμα παιχνιδάκι. Είναι ένας κορυφαίος παραγωγός ρητίνης που δεν χρειάζεται πολλή φροντίδα και θα ευδοκιμήσει σχεδόν σε κάθε κλίμα, ανταμείβοντας τους καλλιεργητές όλων των επιπέδων με εξαιρετικά γευστική ρητίνη για λαχταριστό χασίς και εκχύλισμα κάνναβης.

Γεύση 

Το GG4 Sherbet FF προσφέρει ένα πολυσύνθετο μείγμα από γλυκές, φρουτώδεις και γήινες γεύσεις που συνδυάζονται εξαιρετικά με διακριτικές νότες κρεμώδους φουντουκιού, μπαχαρικών, και μοσχοβολιστού χώματος. 

Κατά την εισπνοή, μπορείς να περιμένεις μια μοσχομυριστή, καρυδάτη γεύση με ένα ισχυρό μείγμα πικάντικων και γήινων τερπενίων (terps) που εξομαλύνει τον καπνό με γεύση κρεμώδη, που θυμίζει κορυφαίο χόρτο με επάλειψη φουντουκιού. Κατά την εκπνοή, οι κρεμώδεις γεύσεις δίνουν τον χώρο τους σταδιακά σε έντονες γεύσεις εσπεριδοειδών που μπορούν να κατακλύσουν τους γευστικούς σου κάλυκες και να "πλημμυρίσουν" το στόμα, αλλά και ολόκληρο το δωμάτιο με ένα έντονο και πλούσιο γλυκόξινο άρωμα.

Λεπτομέρειες προϊόντος
82-2263-1

Χαρακτηριστικά

Είδος
κυριαρχεί Sativa
Τύπος φυτού
Φωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης
7 εβδομάδες
THC %
27%
CBD %
Χαμηλό

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος