Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Wedding Cheesecake FF (FastBuds)

25% THC γεμάτο αρώματα! Με μια ισχυρή δράση αντάξια των λαχταριστών γεύσεων του.

  • Γενετικά: (Wedding Cake x Cheese) x Wedding Cheesecake Auto
  • Είδος: 65% Sativa – 35% Indica
  • Τύπος φυτού: Φωτοπεριόδου
  • Χρόνος άνθισης: 7-8 εβδομάδες
  • THC %: 25%
  • CBD%: Χαμηλό
  • Απόδοση εσωτερικά: 500 – 650 gr/m2
  • Απόδοση εξωτερικά: 450 – 800 γρ/φυτό
  • Ύψος: μέχρι 3μ
  • Γεύση: Γλυκιά, φρουτώδης, κρεμώδης, ζύμη κέικ
16,00 € (με Φ.Π.Α.).
Επιλέξτε συσκευασία
  • 1 σπόρος
  • 3 σπόροι
  • 5 σπόροι
  • 10 σπόροι
Διαθέσιμο
Κωδικός:
82-2268-1
Λίστα σύγκρισης0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Αγαπημένο3
Περιγραφή

Μια απόλαυση για μυαλό και σώμα: Το Wedding Cheesecake FF (Fastflowering) είναι μια νόστιμη ποικιλία κάνναβης που προσφέρει αποδόσεις XXL σε έναν κύκλο ανθοφορίας 7-8 εβδομάδων. Πρόκειται για ένα πραγματικό "εργοστάσιο" που παράγει πλούσια τερπένια με άρωμα βανίλιας-κρέμας-μπισκότου και με νότες εσπεριδοειδών και κανέλας. Εκτός από τα λαχταριστά αρώματα, είναι μια ποικιλία κάνναβης που ξεχωρίζει για τη γρήγορη ανάπτυξη τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, ενώ μπορεί να αποδώσει έως και 650 g/m2, χωρίς επιπλέον φροντίδα. Αυτά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά καθιστούν τη συγκεκριμένη ποικιλία ιδανική για αρχάριους καλλιεργητές κάνναβης, καθώς επιτρέπει τη μεγιστοποίηση των αποδόσεων παραγωγής (yields) με ταυτόχρονη ελαχιστοποίηση φροντίδας και κόπου. Αυτή η υπερταχεία θηλυκοποιημένη φωτοπεριοδική ποικιλία κάνναβης προσφέρει μια πολυσύνθετη επίδραση που χαρακτηρίζεται από αισιόδοξο, ενεργητικό mood, αλλά και βαθιά σωματική χαλάρωση. Ιδανική επιλογή για όσους stoners αναζητούν να βιώσουν μια έντονη ευφορία που όμως θα τους επιτρέπει υψηλό βαθμό συγκέντρωσης, παρακίνησης και δημιουργικότητας. Με έως και 25% THC, είναι η ιδανική ποικιλία κάνναβης για όσους χρειάζονται αυτή την επιπλέον ενεργειακή ώθηση για να ξεκινήσουν μια πολυάσχολη μέρα με το δεξί.

Περιγραφή Άνθους

Το Wedding Cheesecake FF διαθέτει ογκώδη, μεγάλου μεγέθους μπουμπούκια με ένα παχύ στρώμα ασημί-λευκής ρητίνης και φωτεινές πορτοκαλί τρίχες διάσπαρτες παντού: χαρακτηριστικά που βροντοφωνάζουν "ποιότητα". Τα λαχανί άνθη ξεχωρίζουν με μια σειρά από αποχρώσεις που κυμαίνονται από σκούρο έως ανοιχτό πράσινο, έως ματζέντα και μοβ. Εκλύουν έντονο, πολυσύνθετο άρωμα που θυμίζει φρεσκοφτιαγμένο cheesecake ζαχαροπλαστείου. Κατά το άνοιγμα των μπουμπουκιών, μπορείς να περιμένεις ένα υπέροχα τυρένιο και κρεμώδες άρωμα με νότες από ξύσμα εσπεριδοειδών και γλυκιά καρυδόψιχα που θα "στρογγυλέψει" και θα εξομαλύνει τον καπνό.

Επήρεια Καπνού

Μπορείς να περιμένεις μια απολαυστική γεύση, το ίδιο απολαυστική με το άρωμα. Η επίδραση στη συγκεκριμένη ποικιλία κάνναβης είναι κυρίως ψυχοδραστική παρά σωματική. Ξεκινά ως ένα ισχυρό ψυχοδραστικό rush που θα ανεβάσει τη διάθεση και θα σε αφήσει σε μια ωραία κατάσταση ευτυχίας, εξαλείφοντας κάθε αρνητικότητα και άγχος. Καθώς θα συνεχίζεις τις τζούρες, η σωματική ενεργητικότητα θα αρχίσει σταδιακά να μειώνεται και θα αρχίσεις να ταξιδεύεις προς μια βαθιά χαλαρωτική κατάσταση που θα σου φέρει ένα σχεδόν λυτρωτικό αίσθημα ειρήνης. Το Wedding Cheesecake FF προσφέρει ένα ισχυρό, αλλά λεπτότατα ισορροπημένο μείγμα επιδράσεων Indica και Sativa, επιτρέποντάς σου να βιώσεις το καλύτερο και από τους δύο κόσμους.

Εμφάνιση Φυτού


Πρόκειται για ένα XXL υβρίδιο κάνναβης που αναπτύσσει εξαιρετικά υψηλά δενδρύλλια, τα οποία μάλιστα μπορούν να φτάσουν σε ύψος ακόμα και τα 3 μέτρα. Αυτά τα υβριδικά δενδρύλλια κάνναβης διαθέτουν ένα τεράστιο κύριο κόλα με πολλαπλά μακρά πλευρικά κλαδιά που μπορούν να αντέξουν με ευκολία τις τεράστιες αποδόσεις παραγωγής (yields) των έως και 650 g/m2. Το Wedding Cheesecake FF είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στα στοιχεία της φύσης και μπορεί να καλλιεργηθεί σχεδόν σε κάθε κλίμα, αρκεί βεβαίως να διασφαλίσεις στα δενδρύλλια τον απαιτούμενο χώρο και τις βασικές ανάγκες για την ανάπτυξη. Με όλα αυτά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, αδιαμφισβήτητα ανήκει στις υβριδικές ποικιλίες κάνναβης που αποτελούν εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μεγάλης κλίμακας συγκομιδές με γρήγορο χρόνο απόδοσης και χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Γεύση

Το Wedding Cheesecake FF προσφέρει ένα ξεχωριστό μείγμα από γλυκά, γήινα, και φρουτώδη τερπένια. Η γεύση του θυμίζει ψημένη τάρτα και κρεμώδες cheesecake. Κατά την εισπνοή, μπορείς να περιμένεις μια κρεμώδη γεύση καρυδιού και βανίλιας με νότες κανέλας που θα "πλημμυρίσει" το στόμα σου. Κατά την εκπνοή, οι κρεμώδεις, καρυδάτες γεύσεις ανοίγουν, δίνοντας τη θέση τους σε ένα ισχυρό μείγμα από ξύσματα εσπεριδοειδών με γευστικές νότες από τερπένια άνθεων και βοτάνων, ένας γευστικός θησαυρός που είναι κυριολεκτικά εξωπραγματικός. Ξεχωρίζει με το τολμηρό και πολύπλοκο γευστικό προφίλ του που θα σε κάνει να αναζητάς κι άλλο μετά από κάθε τζούρα, καθώς κάθε τζούρα θα είναι ένα μοναδικά συναρπαστικό ταξίδι γεύσεων.

Λεπτομέρειες προϊόντος
82-2268-1

Χαρακτηριστικά

Είδος
κυριαρχεί Sativa
Τύπος φυτού
Φωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης
7-8 εβδομάδες
THC %
25%
CBD %
Χαμηλό

Μενού

Κοινοποίηση

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος