Sherbet Queen Μεγαλύτερη προβολή

Sherbet Queen (Royal Queen Seeds)

Γενετικά: Pink Panties x Sunset Sherbet

Τύπος: 15% σατίβα – 85% ίντικα

Συγκομιδή εξωτερικά: Οκτώβριος

Χρόνος άνθισης: 7-9 εβδομάδες

Απόδοση εσωτερικά: 450-525 γρ/τ.μ.

Απόδοση εξωτερικά: 450-500 γρ/φυτό

Ύψος εσωτερικά: 80-120 εκατοστά

Ύψος εξωτερικά: 140-180 εκατοστά

Περισσότερες λεπτομέρειες

11,50 € με Φ.Π.Α

  • 3 θηλυκοποιημένοι σπόροι
  • 5 θηλυκοποιημένοι σπόροι
  • 10 θηλυκοποιημένοι σπόροι
  • 1 θηλυκοποιημένος σπόρος

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Χαρακτηριστικά

Τύπος ΚαλλιέργειαςΕσωτερικής / Εξωτερικής Καλλιέργειας
Είδος σπόρωνΘηλυκοποιημένοι
ΕίδοςΕπικυριαρχεί Indica
Τύπος φυτούΦωτοπεριόδου
Χρόνος άνθισης9 εβδομάδες
CBD %χαμηλό
THC %24%

Άλλες πληροφορίες

Δώστε στο μυαλό σας μια φρουτώδη έκρηξη διέγερσης! Η Sherbet Queen είναι η αίσθηση ίντικας που σπάει τα τυπικά στερεότυπα για να προκαλέσει ένα εκρηκτικό άκουσμα τόσο στο μυαλό, όσο και στο σώμα. Η κοινή γενετική βάση με την επιφανή ποικιλία Girl Scout Cookies, οι νόστιμες γεύσεις της, τα σαγηνευτικά αρώματα και τα εξαιρετικά θεραπευτικά χαρακτηριστικά της παρέχουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Ελευθερώστε το πρόγραμμά σας και αγκαλιάστε μια ευφορική περιπέτεια!

Sherbel Queen: Γεύση τόσο καλή, θα απολαύσετε κάθε τζούρα

Η ποικιλία Sherbet Queen ξεχειλίζει από τόσα πολλά επιθυμητά χαρακτηριστικά που είναι δύσκολο να ξέρεις από πού να ξεκινήσεις. Θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε με το λεπτό άρωμα των φρούτων του δάσους που κατακλύζει τις αισθήσεις ή με τους λαμπερούς πορτοκαλί υπέρους που λαμπυρίζουν στον μεσημεριανό ήλιο.

Θα μπορούσαμε ακόμη να επεξεργαστούμε την απίστευτη κληρονομιά της, καθώς είναι ένας άμεσος απόγονος του παγκοσμίου φήμης Girl Scout Cookies. Αντ 'αυτού, ας ξεκινήσουμε με αυτό που κάνει το Sherbet Queen τόσο επιθυμητό για ένα ευρύ φάσμα καταναλωτών ψυχαγωγικής και φαρμακευτικής κάνναβης.

Εξαφανίστε το στρες της σύγχρονης ζωής

Το έντονο ανέβασμα – σε αντίθεση με τη σωματική μαστούρα - δεν είναι τυπικό για μία ποικιλία στην οποία κυριαρχεί κατά το 85% ο γονότυπος ίντικα. Συνήθως, οι καταναλωτές κάνναβης θα περίμεναν μια τέτοια ίντικα ποικιλία να τους “κλειδώσει” σε κατάσταση ακινησίας στον καναπέ, ενώ οι ηρεμιστικές ιδιότητες να λειτουργούν ευεργετικά ενάντια στους πόνους.

Υπάρχουν βέβαια στοιχεία αυτού του είδους στο άκουσμα αυτής της ποικιλίας. Εντούτοις, είναι τα ανυψωτικά, ενεργητικά και δημιουργικά χαρακτηριστικά της σατίβα πλευράς της που λάμπουν. Χρειάζεται ένα ολόκληρο απόγευμα για να εκτιμήσουμε την πολυπλοκότητα της επίδρασης του Sherbet Queen. Ωστόσο, η επιλογή του να είναι κάποιος παραγωγικός εξακολουθεί να παρουσιάζεται στην καθημερινότητα.

Εάν οι πιέσεις της σύγχρονης ζωής αρχίζουν να δείχνουν τις συνέπειές τους, τότε αυτή η ποικιλία είναι το τέλειο αντίδοτο. Ελαφρώς χαλαρωτική στο σώμα, είναι πολύ αποτελεσματική όταν πρόκειται να εξαλείψει συναισθήματα άγχους και ανησυχίας. Με ένα ισχυρό περιεχόμενο σε THC, δεν θα πάρει πολύ χρόνο μέχρι οι υπέροχες, γήινες γεύσεις και η ενδιαφέρουσα επίδραση να λειτουργήσουν σε κάθε εκατοστό του κουρασμένου σώματός σας και του νου.

Ανθεκτική και εύκολη στην καλλιέργεια

Ίσως το μόνο τίμημα για ένα τόσο ευχάριστο ανέβασμα να είναι οι μέτριοι σε σοδειά παπάδες που παράγει. Ευτυχώς, απαιτείται ελάχιστη συντήρηση τόσο κατά τη διάρκεια του στάδιου της ανάπτυξης, όσο και της ανθοφορίας, ως αντιστάθμισμα για τις ελαφρώς χαμηλότερες από τον μέσο όρο αποδόσεις.

Η ανθεκτικότητα της Sherbet Queen στη μούχλα είναι καλή και εάν είστε αρκετά τυχεροί να ζείτε σε ένα μεσογειακό κλίμα, η καλλιέργειά της σε εξωτερικούς χώρους είναι μια απόλαυση για τις αισθήσεις. Για τους εσωτερικούς καλλιεργητές, απαιτείται η ελάχιστη προσοχή, αλλά χρειάζεται μία μέριμνα για τα επίπεδα υγρασίας. Η συγκομιδή ξεκινάει από τα τέλη Σεπτεμβρίου έως τις αρχές Οκτωβρίου. Η καλλιέργεια της Sherbet Queen αποτελεί είναι μία φανταστική και εύκολη ενασχόληση για τους έμπειρους καλλιεργητές και ένα απλό εγχείρημα για όσους τώρα ξεκινούν.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Sherbet Queen (Royal Queen Seeds)

Sherbet Queen (Royal Queen Seeds)

Γενετικά: Pink Panties x Sunset Sherbet

Τύπος: 15% σατίβα – 85% ίντικα

Συγκομιδή εξωτερικά: Οκτώβριος

Χρόνος άνθισης: 7-9 εβδομάδες

Απόδοση εσωτερικά: 450-525 γρ/τ.μ.

Απόδοση εξωτερικά: 450-500 γρ/φυτό

Ύψος εσωτερικά: 80-120 εκατοστά

Ύψος εξωτερικά: 140-180 εκατοστά